A Közvélemény kutató cégek, honnan tudják meg a telefonszámunkat, ha nem vagyunk benne a telefonkönyvben? (tudásbázis)
Az biztos, hogy a "SZOLGÁL"tatók tudatzavarban szenvednek. Elvileg minket ELTARTÓIKAT kellene "SZOLGÁL"niuk, de mivel a PÉNZT szolgálják, így ki is szolgáltatnak bárkinek aki ezért azért pénzt kínál.
Nyilván "lehetne" jogi/törvényi úton ezt szabályozni, de sajnos a jogot is magaalá gyűrte a pénz.
Még nem találtam meg a "szolgáltatókra" a legmegfelelőbb kifejezést, de inkább kiszolgáltatottakat generálóknak nevezném őket.
Ha így nézem, olyan genszter kategória.
Nem szabad végig hallgatni az ajánlatokat.
Hogy honnan tudják a számunkat?
Ez jó kérdés!
Az én számom is titkos és mégis kaptam már hülye ajánlatot.
Nagyon egyszerű kérdésedre a válasz.Mivel ti is fogyasztók vagytok, mármint villany, víz, gáz stb...
ezen kedves szolgáltatóink jó pénzért eladják az infókat rólunk és ezúton találnak meg.Ja és a mobil szolgáltatóink is hasonlóan kedvesek.....ennyi.
Kedves tagtársaim
Most egy számomra,nagyon érdekes kérdés jutott eszembe.Jelenleg Somogy megyében,egy picike falucskában,Szenyéren lakom,már több mint 8 és fél éve.MIÓTA ITT LAKUNK SOHA NEM VOLTUNK BENNE A TELEFONKÖNYVBE.Mégis sokszor előfordul,hogy felhívnak minket ismeretlenek,többek között közvélemény kutató cégek is,és magánszemélyek is.Most azt szeretném tőletek megkérdezni,hogy nem e tudnátok nekem megmondani,hogy honnan tudják meg a telefonszámunkat,ha nem vagyunk benne a telefonkönyvben?Ugye tudtok ebben nekem segíteni?Nagyon szépen köszönöm
sziasztok:Farkas Kriszti
További ajánlott fórumok:
- Halott ember telefonszáma:(
- Hogyan kérjem el egy pasi telefonszámát?
- Miért akarják a férfiak megadni a telefonszámukat, ha tetszik nekik valaki, miért nem kérik el a nőét? Ez menne manapság? Miért?
- Mi a Google telefonszáma?
- Megkérdezésem nélkül a boltban, ahol dolgozom a munkáltató kirakta a nevem és a telefonszámomat a bolt ajtajára
- Email címet szeretnék váltani, gmailesre. Mindenképpen kell telefonszámot megadni?