Közös fogyi második felvonás! (beszélgetés)
Sziasztok!
Én is ezerrel elkezdem ismét az edzést, egy hét most kimaradt egy hét, mert pár nap Mátrafüreden voltunk. Ott túrázgattunk, de az mégse olyan volt mint a torna. A kajálás is össze-vissza volt, kiestem a megszokásból amit elkezdtem. Most ismét visszaállok és hajrá ezerrel a cél felé /55 kg/.
Neked milyen az edzésterved?
Sziasztok
Köszi szépen december 6-8 körülre:)
Szia!
Ne keseredj el és fel ne add!:)
A héten én is így érzem, hogy hiába teszek azért, hogy alakuljak mégse megy, egyhelyben toporgom úgy érzem. Már szinte alig eszem, estére csak a répa, sonka vagy párizsi, vagy semmi és minden nap a hétvégét kivéve torna.
Nem adom fel, folytatom és akkor biztos meglesz amit akarok.
Neked is kitartás!:)
Az nagyon jó!:)))
Gratulálok!!!:D
Így érhető és kérlek, nagyon vigyázz magadra!
Szia!
Miért nem tudod folytani?
Valami baj van?
Jó reggelt!
Hogy vagy ma?
Torna?
Tenap jót tornáztam délután. 50 perc cardio edzés Szandival:)
Igen, ha kisgyerek van akkor ő a főnök:)
Az én fiam már 20 éves, ilyen gondom nincs:)
:)
Általában ezzel én is így szoktam lenni, de most a tervem már megvan:)
Sziasztok!
Jó reggelt!
Kálbá köszi a tanácsod!:)
Pénteken torna helyett pongpongozni voltam 2 órát, nagyon jó volt az is, hisz úgy éreztem magam mint torna után:) Kellemesen elfáradtam.
A héten 6 nap tervezek tornát. Megszereztem B.A. Lendületben c. DVD-jét, jó kis kardio edzés van rajta, mára ezt tervezem.
Neked mi lesz ma a torna?
Köszi!:)
Azt hiszem Rékára én se fogok, mert tegnap nagyon idegesített a hangja engem is, de kevés időm volt és így muszály voltam valami rövidet.
Szia!
Jó reggelt!
Tegnap megvolt délután 40 perc torna. Kivételesen Rékával, de nagyon idegesített a szövege. Sztem jobb Alexandra.
Ma reggel még mielőtt elindultam otthonról megettem egy banánt és megittam egy pohár vizet. Mikor beértem megettem még egy konspicet és egy kefirt. Hát... jól eltelítődtem. Sztem azért kell reggel a banán, mert laktat és kevesebbet bírsz utánna enni.
Sziasztok!
Ma olvastam egy érdekes diétát. Nem tudom mennyire lehet igaz, de kipróbálom. Persze ezt is a japánok találták ki:
A napot egy nyers banánnal és 1 pohár szobahőmérsékletű vízzel kell kezdeni. Estig bármit lehet fogyasztani az édességen kívül. Az alkoholfogyasztá pedig teljes mértékben kerülendő! Vacsora nem eshet este 8 óra után, és éjfélig ágyba kell kerülni.
A kúra alatt csak azoknak kell sportolni akik akarnak!
Egy próbát megér;)
Én persze a torna mellett és a gyaloglás mellett voksolok.
Véleményetek?
További ajánlott fórumok:
- Közös fogyi 2011.04.01-től
- Előfordult már veletek, hogy egy színházi előadás annyira nem tetszett, hogy első felvonás után hazamentetek?
- Maradnál vagy mennél a házasságban, ha... van egy közös gyerek, uton a második....
- Állandó fogyi? Gyerekekkel otthon?Monor környékén laksz? Írj hátha van közös témámk?
- Napló babámnak - Harmadik felvonás
- Közös fogyizásra invitálnám azokat, akik Szeged-Szőregről vannak itt