Közjegyzői adminisztrátor, milyen munkát végez? Mennyi fizetésre lehet számítani? (tudásbázis kérdés)
Nem próbálkoztam vele a negyedik után.
Úgy emlékszem, még nagyon-nagyon régen regisztráltam ide, de az általam használt email címek egyike sem jó hozzá. Felhasználónevet végképp nem tudom, ez változó lehet, mert új helyeken gyakran foglalt.
Amennyit kialkudsz magadnak.:)
Persze, ehhez meg kell lennie a végzettségnek, gyakorlatnak esetleg elvárt nyelvismeretnek.
Tanúsítványok és cégkivonatok lekérése, hitelesítés,szerződések, egyéb dokumentumok előkészítése hitelesítésre,fizetési meghagyások,jegyzőkönyvek készítése
Nagyobb irodákban ezek a munkakörök általában fel vannak osztva a munkatársak között.
Egy tény, határozott ember kell hozzá, kicsit érteni kell mindenhez, kell józan, logikus gondolkodás.
Ahogyan Guruljka írja.
Jogi folyamatokban nagyon otthon kell lenni, ahogyan az ügyvitelben is.
És igen, ez már jogi asszisztensi végzettséget igényel.
Gépel, borítékol, postára megy, feladja.
Fogadja az ügyfeleket, telefonon időpontokat egyeztet.
A fizetés, gyakorlat kérdése, valamint mennyire az a kevés, amit még elfogad a munkavállaló.
További ajánlott fórumok:
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Mennyi kiadásra lehet számítani gyermekvállalásnál?
- Apasági nyilatkozat, közjegyző, anyakönyvvezető... Hogy is van ez?
- Szerintetek ha mekiben fogok dolgozni, az fizikai munkának számít? Ha odafigyelek a kajára, lehet ettől a fajta munkától fogyásra számítani?
- Ha az első baba könnyen összejött akkor a másodiknál is lehet rá számítani?
- Mennyi bruttó fizetésre lehet számítani?