Közgyógyellátási kártya forgalmának nyomonkövetése (beszélgetős fórum)
Köszönöm a választ.
Minket nem érint a lejárás, mivel jövő augusztusig van érvényben a közgyógy, így az összeg sem változhatna.
Viszont köszönöm az információt, akkor a kormányhivatal egészségbiztosítási osztályát keresem fel ezzel kapcsolatban.
Köszönöm a választ
Pont ezzel van gond. Havi 8000 Ft lett megállapítva. Júliusbn 18.000 volt a keret, augusztusban kellett volna 24.000-nek érkezni rá, és most váltottam ki a gyógyszerét, és kicsit meglepődtem, hogy a rendelkezésre álló keret 30.000 volt. Nekem nem jött ki a matek.
Akkor ezek szerint a kormányhivatalban tudnak segíteni? Mert felmerült itt már Oep és MÁK is. Nem értem miért bonyolult ez ennyire
Gyermekem közgyógyellátásra jogosult. A keretösszeget, azaz mennyi maradt a kártyán, minden vásárlás után látom a gyógyszertártól kapott blokkon. Viszont a három havonta történő utalást nem tudom nyomonkövetni, és a gyógyszertár sem látja. Legutóbbi utalás alkalmával kevesebb összeg érkezett, mivel a rendelkezésre álló keret kevesebb mint aminek rajta kellene lenni.
Tud nekem segíteni abban, hogy hova, kihez fordulhatnék, hogy meg tudjam nézni, esetleg online nyomon tudom e követni, hogy három havonta mekkora összeg érkezik a közgyógy kártyára?
További ajánlott fórumok:
- Jégkorszak 4. 3D kártyák ingyenes csere fóruma
- Angry Birds matricák és kártyák ingyenes cseréje
- Gmail-en hol lehet beállítani az olvasás visszaigazolást, vagy nyomonkövetést?
- Valaki tudna segíteni? Közgyógyellátás - határozat visszavonása a jogosult halála miatt
- Fogyókúra nyomonkövetéséhez digitális vagy sima szobai mérleg a jobb?
- Hogyan kell igényelni a közgyógyellátást?