Gmail-en hol lehet beállítani az olvasás visszaigazolást, vagy nyomonkövetést? (tudásbázis kérdés)
sehogy
outlook expressen is letiltattam ezt a lehetőséget.
Engem az zavart, hogy nem látom azonnal a csevegőpartnerek névsorát. A réginél igen, mert a bal oldali sáv efölött nincs tele mindenféle haszontalansággal, hanem csak a legfontosabb funkciók, "továbbiak" gomb alatt a ritkábban használtak.
Azt már nem tudom, hogy az újban ide mit sikerült gyömöszölniük, hogy letolódott miatta a csevegőlista :)
Nem.Úgy értem,hogy oldalt a régin szépen egymás alatt ott van,ha belépek,hogy BEÉRKEZETT,ELKÜLDÖTT,FONTOS,SPAM,STB.
Most csak a beérkezett látszik,a többi alatta már csak akkor,ha odamegyek az egérrel és rángatom.Idegesít,na! :))
Nem valami szívderítő egy levél elküldése után hiába várni a választ, végül telefonálni, vagy személyesen felkeresni. Nem lehet tudni, hogy 1. nem olvasta, vagy 2. nem akar válaszolni.
Mondjuk hasonlóan érzek az sms-ekkel is, pedig erről lehet tudni, hogy nagy valószínűséggel megkapják.
Nem rosszabb az új sem csak meg kell szokni.
Egyébként nem minden esetben jó az ha látja a feladó, hogy elolvastam a levelét.
Jó ideig próbálkoztam keresgéltem, azt hittem és reménykedtem,hogy én vagyok a béna.
Szomorú vagyok, köszi mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- Tud valaki segíteni abban, hogy hol kell beállítani a kép méretet? Húzgálni kell a képet, mert "nem fér" bele a monitorba. . .
- Egyetemi jelentkezés visszaigazolása
- Segitesz nekem beállitani az adatlapomat? :)
- Hol tudom beállítani Firefoxban az új lap megnyitása formátumát?
- Hogyan kell beállítani Facebookon, hogy a like-okat csak én lássam?
- Hogyan tudom a gmail postafiókban beállítani a visszaigazolás kérését?