Középidős barnázás mitől lehet? (tudásbázis)
Örülök, hogy vérzéssel minden rendben.
Rokon kisfiúnak több cisztája is volt, a család rettenetesen aggódott, dr Hajdú Krisztina kísérte végig a terhességet ciszta ügyben, mire megszületett a baba, mind eltűnt.
Azt mondták egyébként, ha méhen belül nem szívódik fel, majd 1 éves koráig megtörténik.
Én is végig görcsöltem, de volt úgy, hogy meg sem tudtam mozdulni a fájdalomtól. Időre, egészséges kislányom lett.
Nyugodt, problémamentes babavárást!
Koszonom,,,haat,,sok a gorcsoles, ejjel is erre keltem. Ver halisten nincs. 20 hetes uh ok leszamitva egy agyi cisztat ami a doki szerint felszivodik.
Dehogy, 18 hetesen már szép nagy a baba. Már a szikhólyagot is látják, és jelzik is, hogy 2 baba lesz, nehogy majdnem 5 hónaposan. Az orvos azt is közli, ha az egyik szikhólyag felszívódott.
Jól érzed Magad? A baba szépen fejlődik?
A doki látja vagy nem. Van hogy látja, de nem mondja, mert százból csak egy ikerszületés van. Elmehet a magzat pár hetesen is egy pecsételő vérzéssel, vagy a hányinger is jelezheti, vagy egyéb kisebb rosszullét?! Van aki meg is érzi, hogy elment az egyik.
hmmmm....de mar 18 hetes vok, ikerrol meg sosem tett emlitest a doki...vagy igy is lehet?
Ikervesztés lehet, mint ahogy a pecsételő vérzés is arra utalhat. Ebből nem szokott probléma lenni, mert a másik magzat ettől tovább fejlődik, de a megszületés után lehetnek ennek ikervesztés tünetei, amiknek Angster Mária Ikervesztés című könyvében olvashatsz utána. Érdemes, mert rendkívül széles a tünetcsoportja és olykor teljesen érthetetlen az orvos számára, de valóságról van szó!
Mindenkepp sos mäsik doki !!!
Nalam is volt ilyen es a doki felirt valami tablettat amitol elmult.
en azok irasat varom akiknel volt es volt ra indok is, tan ugy ertheto...a fraszhozokkal nem foglalkozom
Ne hozd már rá a frászt. Van aki végig vérzik, "barnázik" és semmi gond nincs a magzattal, egészséges babák születnek.
Nem a vég minden esetben.
Az hogy valaki főorvos nem jelent garanciát semmire, sőt. Sokszor agyon vannak terhelve, vagy nagyon el vannak szállva maguktól. Én mindenképpen elmennék a helyedben egy másik (maszek) orvoshoz.
Foorvos...nagyon alaposan megvizsgalt. Azt mondta lehet 20 ok amit ismernek es van az egyeb amit nem tudni...
Valamit csak mondott a doki? Ha tényleg semmit, akkor sürgősen keresnék egy másikat akinek tuti jó UH-ja van. Vérzés-barnázás terhesség ideje alatt semmi jót nem jelent...
17 hetesen suru sotetbarna folyas 2x es zseles nyak. Doki semmi bajt nem talalt. De akkor mitol lehetett?
További ajánlott fórumok: