Középfokú OKJ-s végzettségek érnek valamit a munkaerőpiacon? (beszélgetés)
A pénzügy-számviteli ügyintézőt végeztem el. Kicsit megijedtem a számviteltől - egysíkúnak gondoltam -, de annyira megszerettem, hogy elvégeztem a mérlegképest is. :)
Szeretem, és segített elhelyezkednem. Nekem minden szempontból megérte.
Az lehet, de a többség nem a milliót számolgatja, hanem, hogy hány perc van még hátra a következő szünetig a szalag mellett....
Az, hogy van egy két szerencsés, jókor jó helyen, jól helyezkedő, nyaló ember vagy akinek esetleg tényleg nem puding van a fejében, az nem azt jelenti, hogy senki ne tanuljuk, mert akkor ő lesz a következő leggazdagabb ember....
Mint minden suli, pont annyit ér, majd ha használod rájössz, hogy mit nem tudsz. A főnököd elmehetne egy ilyenre, aztán rájönne, hogy mennyire nem tanulnak semmi.
Idős szülők miatt hogy lehet valakit elbocsájtani?
nagyon szerettem a TB-s meg a bérszámfejtői munkát
de idős szülők miatt elbocsájtottak a munkahelyről,meg a volt fönök szerint ez csak egy gyorstalpalói tanfolyam nem sokat ér
További ajánlott fórumok:
- Azért nem akarja folytatni velem a kapcsolatot a párom, mert én doktor vagyok (jogász), és neki csak középfokú végzettsége van
- Középfokú iskolai végzettség mit jelent? Milyen törvényben van leírva?
- Betanított munka középfokú végzettséggel, mi a véleményetek?
- Középfokú végzettségű, felsőfokú angollal pályakezdőként Bp-en munka.
- Mennyit keres egy középfokú végzettségű óvodai ped.asszisztens?
- Mennyi a fizetése egy közalkalmazottnak, ha 20 évet eltöltött közszolgálatban és középfokú végzettséget igényel a munkaköre?