Kötés (beszélgetés)
Kötőtű / horgolótű / fonal szorgos kezűeknek
Klubot indítottam.
Miért? Csak!
Mert ilyen témájú azt hiszem nincs. Kérdeztek valamit, és sok idő múlva kapott választ.
Nem kell " itt lógni ". Remélem azt, hogy saját szakmai trükkökre, egyéb infóra hamarább adunk választ.
Ha csak 10 tag van, valaki biztosan tud segíteni....
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni Tőletek. A kötés tudásom csak sál szintig van :( Most csináltam a 2 manónak és mivel azonos színű szeretném ha valahogy meg tudnák majd különböztetni, hogy melyik kié? Mackó kötéssel készült, ötlet hogy mondjuk a kezdő betűt hogyan tudnák "beletenni?"
A segítséget előre is köszönöm.
Sziasztok!
Elkezdtem horgolni tanulni, illetve kötni. A kötéssel annyira vagyok előrébb, hogy kiskoromban tanultam (az iskolában kellett). Szép sapkát szeretnék kötni magamnak, de nem találok mintát... Valaki tudna ebben segíteni? Köszönöm
sziasztok,van közötetek olyan aki sokat kötöget?
Esetleg Zsuzsi kötögéppel is? szeretnék segítséget kérni ,hogyan kell használni.
[link] .hu_0d9a50fccfc3db431182a1f80a85e121.jpg
sejtminta, szerintem hasonlít rá
Senki? Igaz hogy közben kötöttem egy próbamintát, de nem az igazi.
pls. ha valaki esetleg.......
Most akarsz tanulni? Az nem baj..
Rengeteg kötös videót találtam.
Az a szomorú, NEM magyar nyelvű. De én értem mit mutat ;)
waffle-knit mit jelent nem tudom.. A googleba képek alapján darázsfészek mintára TIPPELEK. Képeket gofrit ismutatott. Az is hasonló ehhez.
A színe mikor kész, a sor fordított. Mert az " domború ". Utána 2 sor 1 fordított 2 sima szem. Így lesz négyzet mintánk. És a 4 - ik sor megint fordított.. 3 - mal osztható szemmel kell készíteni. Akkor kell neki kijönni..
A cable knit - re ezt találtam.
Sziasztok!
Anyukám golyvás nyakú pulóvert szeretne kötni, de ami leírást kapott, az alapján nem tudja megcsinálni.
Tudtok segíteni, hogy merre találok ilyen leírást?
Köszi
Sok időt kihagytam, de újból elkezdtem kötni.
Buklét nem kötöttem, olyan mintha csámpás lenne. :-(
Sziasztok!
Az 1 éves kislányomnak szeretnék kalapot kötni, vagy horgolni, de nem igazán találtam hozzá mintát.Esetleg ha tudnátok segíteni az jó lenne.
További ajánlott fórumok:
- Olyan FÉRFIAKAT keresek, akik szerelmi kötéssel, mágiával sikeresen visszahozták életükbe azt a nőt aki elhagyta őket?
- Szerintetek mi visz rá valakit arra, hogy szerelmi kötést rakjon egy másik emberre?
- Eltartási szerződés kötés esetén, van-e az egyetlen örökösnek valami joga /köteles része/ a szülők ingatlanában?
- Műtét után milyen gyakran kell kötést cserélni a seben?
- Tudomást szereztem róla, hogy 10 éve szerelmi kötés lett ránk téve, lehetséges ez?
- Kézimunka, kötés, horgolás, ötlet adás