Kotányi forraltbor fűszerkeverékkel csinált valaki forralt bort? Finom? (tudásbázis)
24. d345cbf72a
2010. jan. 9. 07:05
A kolléganőm tavaly Éva napra vörösborral készítette el, majd kókuszgolyót ízesített vele, különleges íze volt nagyon, szokatlan, de jó.Esetleg erre is ki lehet majd próbálni. Nem vett drága vörösbort hozzá, de édes bort vett, a márkát nem nézett.
23. d4b0dd2692 (válaszként erre: 22. - Zebracsikó)
2009. dec. 29. 00:43
Én is fehérből szeretem jobban!
22. zebracsikó
2009. dec. 29. 00:33
fehérből a legjobb:
főként hárslevelűből, vagy olaszrizlingből
21. d4b0dd2692 (válaszként erre: 20. - Moncsicsi83)
2009. dec. 29. 00:11
Volt mikor fehérből,máskor vörösből.A fehér könnyebb,nem olyan ütős.
20. moncsicsi83 (válaszként erre: 19. - D4b0dd2692)
2009. dec. 27. 10:05
Te is vörös édesből csináltad?
19. d4b0dd2692
2009. dec. 27. 00:26
Igen, és finom!
18. moncsicsi83 (válaszként erre: 15. - Globus)
2009. dec. 26. 23:41
Olyanból biztos nem csinálnám, amit nem innék meg. Sajnálnám bele a fűszereket :)
17. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 13. - Moncsicsi83)
2009. dec. 26. 21:45
Igen én abból szoktam 99%-ban. a sima legolcsóbb asztali a legjobb, mert azt lehet ízesíteni. Én fahéjjal,szegfűszeggel,cukorral,vaniliával szoktam, de mehet bele szegfűbors,erőspaprika,citromhéj ki, hogy szereti
16. zebracsikó (válaszként erre: 15. - Globus)
2009. dec. 26. 21:40
nagyon igaz!
15. globus (válaszként erre: 13. - Moncsicsi83)
2009. dec. 26. 21:38
Ezt nem tudom, csak az alapszabályt: forralt bort csak olyanból szabad csinálni, amit amúgy is meginnál. Nincs olyan, hogy "forralni jó lesz" minőség :D
14. zebracsikó (válaszként erre: 9. - Neni1)
2009. dec. 26. 21:36
ugyanez+ gyömbér és narancskarika is
13. moncsicsi83
2009. dec. 26. 21:22
Akkor ezek szerint édes vörössel próbáljam ki?
Fehérrel csinált valaki?
12. bige (válaszként erre: 10. - Martian)
2009. dec. 26. 20:53
a puncs fűszerkeveréket? láttam azt is. ahhoz mi kell?
11. bige
2009. dec. 26. 20:52
én tescoban 170-ért vettem, de kis maszeknál láttam 240-ét is. én a m.helyem karácsonyozására ilyet vittem, és mindenkinek nagyon ízlett. Persze van, aki szeret pepecselni, én nem:)))
10. Martian
2009. dec. 26. 20:47
a puncsot próbáljátok ki, nagyon finom
9. neni1
2009. dec. 26. 20:30
Nekem sem jön be az íze. Jobb a saját ízesítés: fahéj, szegfűszeg, cukor, chilli paprika, citrom. Nátha ellen is nagyon jó!
8. globus
2009. dec. 26. 20:24
Finom, és összetettebb íze van, mint a hagyományos fahéj-szegfűszeg kombónak, mert más is van benne.
7. 9b10f3d7ff
2009. dec. 26. 20:23
ízlések és pofonok...nekem se fehérrel , se vörössel nem jött be, nem rossz, de az én ízesítésem jobban megfelel nekem.
6. bared
2009. dec. 26. 20:22
igen, és finom)) 220 körül vettem
5. mama_gold
2009. dec. 26. 20:19
én is néztem a múltkor a boltban, és kíváncsi lettem, lehet, hogy szilveszterre beszerzek egyet:)
Imádom a jó vörösbort, de évközben szinte sosem iszom.
Milyen árban van, emlékszel?
4. bige
2009. dec. 26. 20:17
én édes vörösborral. nagyon finom lett!
3. bige
2009. dec. 26. 20:16
naggggyon!!!!:)))
2. moncsicsi83
2009. dec. 26. 20:14
Kíváncsi lennék rá, hogyha valaki kipróbálta, milyen borral csinálta és milyen lett?
Vörös, fehér, száraz, édes?
1. moncsicsi83
2009. dec. 26. 20:13
Kotányi forraltbor fűszerkeverékkel csinált valaki forralt bort? Finom?
További ajánlott fórumok:
- Ki tudja hol lehet kapni "Mézeskalács fűszerkeverék"-et?
- Szerintetek mi a teendő, ha megárt a forraltbor?
- Szerintetek melyik fűszerrel lehet helyettesíteni a gyros fűszerkeveréket?
- Kaptam pár db salátaöntethez való fűszerkeveréket, de néhánynak le van járva a szavatossága. Szerintetek fel lehet még használni?
- Hol lehet kapni Kecskeméten vagy Cegléden Fáitász füszerkeveréket?
- Kínai fűszerkeveréket mivel lehet helyettesíteni (mik vannak benne)?