Mikor indulhat be ez alapján a szülés? (beszélgetés)
Az ember lánya sokat kibír a gyermekéért!
Kitartás! Ne félj, amint kint lesz a baba, a fájdalmad azonnal el fog múlni!
Nagyon drukkolok!
Ó te szegény.
Reméljük, a kisfiad majd csak meggondolja magát!
Fajogat de nem akar elindulni
A lepcsozes után mit csinált a fiam? Aludt!! A nővér úgy mondta ez a baba alszik kelcsuk fel
Nem tudom akkor mi fáj így de ez is erős ilyet még nem is éreztem soha
Mindenki szül már.. Látom a sok anyukát akik vajudnak stb engem meg csak küldözgetni tudnak még annyit mondanak ha erősebben fáj szóljak.. Sőt amit ott látok meg jobban meg remiszt.. Ezért be se kellett volna fektessenek.. Lényeg a lényeg ha nem indul be akkor hétfőn indítanak.. Rettegek főleg amit ott láttam hallottam de valahogy csak ki bírom remélem
Húú, kezd izgi lenni!!
Megy a drukk!! 🥰
Persze hogy itt vagyunk.
A fájás tényleg nem pár másodperces. A lépcsőzést hallottam már emlegetni.
Nem fájás? ... Kitartás!
Én 9 nappal hordtam túl, magától indult mielőtt befekudtem volna a kórházba. Jó helyen vagy legalább, onnan már babával jössz ki.:)
Majd éjjel. Valamiért a legtöbb baba éjjel indul útnak.
Drukkolok!
Ne aggódj, jó helyen vagy!
Könnyű szülést !! 😘
Ez természetes hogy félsz, mindannyian félünk az ismeretlentől! Ezzel én is így voltam! De hidd el ez addig lesz amíg el nem indulnak a dolgok aztán ezen már nem lesz időd gondolkodni mert pörögni fognak az események! Gondolj bele valószínű hogy holnap ilyenkor már a pici babátokat tartod a karodban!!! Kitartást neked mindjárt reggel!!
Jelentkezz ha lesz erőd!!
Repülő fent, gyerek bent még nem maradt!
Minden rendben lesz!
Holnap kell be fekudnom a kórházba reggel 7:30ra kell ott lennem azt mondta az orvos meg vizsgálnak utánna mi lesz nem tudom de félek azért.. Első baba is remélem minden rendben lesz
Köszönöm nektek hogy írtatok ❤️😊
Jaj, nem láttam este, hogy írtál. Remélem nem a mentőben szültél.:D
Majd jelentkezz, én is szorítok!
Amint tudsz írj!
Szurkolok!
További ajánlott fórumok:
- Mire gondolsz pontosan, amikor megítélsz másokat a helyesírásuk alapján?
- Itt az ősz itt van újra - indulhat a fogyókúra!
- Ha nem indul be a szülés császározni fognak, tud valaki praktikákat hogyan indulhatna meg?
- Hogyan csinálnak magzatvíz-vizsgálatot, ha arra kíváncsiak, hogy tiszta-e? Milyen érzés? Igaz, hogy beindulhat tőle a szülés?
- 34.hétben vagyok! Megindulhat a szülés?
- Tapasztalatok alapján, a Bajcsy-Zsilinszky kórház szülészetén melyik szülésznőt ajánlanátok?