Köszönöm a pasimnak (beszélgetős fórum)
Nem tudom... Én sajnálom Őket. Nekem is volt anno egy olyan lila köd, amikor azt mondtam utólag magamnak, hogy én ezt hogy nem láttam. Meg nem aláztak és ilyen szintig nem jutottunk el, de abban a kapcsolatban nem is ez volt a cél, hanem a kisajátítás. Utólag persze okos az ember! :)
Mindegy... Én nem verem a mellem (húúú, de fájna!) más baján. Én annál empatikusabb vagyok. És ha őszinte akarok lenni, inkább ilyen legyek, mint olyan, mint Te. :) Ez jobban esik a lelkemnek, mintha egy szívtelen dög lennék és másokat egész nap csak fikáznék. :)
Empátiát csak azok iránt érzek, akik nem tehetnek a nyomorukról.
Akit a nagy betűs szerelem miatt aláznak valakit, az megérdemli.
Érzi a barátnőd is nyugodj meg...csak nem hiszi el.
Tudod te is miért..:)
Semmi köze a nememnek az általam leírtaknak.
Nem vagyok faca férfi....nem verem a mellem....egyszerűen irritál az emberi hülyeség.
Az ilyeneket szerintem utólag érzi az ember. Hiába mondod Neki, akkor nem érzi annak. Nekem van nem is egy ilyen barátnőm.
Tudod, ez a nagy betűs SZERELEM (Tudom, sokan még nem érezték ezt az érzést.), és attól függ, hogy amikor ebben az állapotban vagy éppen ki a Párod. Mert ha olyan lett volna nekem is, aki csak ki akart volna használni, akkor lehet, én is így járok.
Azért, mert férfi vagy nem kell ilyen stílusban válaszolni. Egyrészt antipatikus, másrészt nem egy kocsmában vagy, ahol macsó férfiként vered a melled, hogy Te milyen faca férfi vagy. :)
Érzelmileg kihasználnak???
Úgy, hogy tudja is??
Nem én vagyok a gáz szerintem...hanem aki mentségeket keres az ilyen embernek...:)
Hihi...
tudom gyökér vagyok, mert nem hiszem, hogy a földönkívüliek köztünk vannak :D
Pfff... Hogy Te mekkora gáz vagy!
Nem hallottál még olyant, hogy valakit érzelmileg kihasználnak? És ez létezhet fordítva is. Pasiban is hallottam már...
Látom, megszületett a másik tökéletes Hoxa tag! És az ilyenek ugyan kellenek valakinek?
Max. leszek.:D
Ha igaz a történet,ilyen "zokni" nő nekem is kéne :D
Kizárt, hogy létezik ilyen kapcsolat....
Na ezt viszont szomorú olvasni!!!
SZÉGYEN!Én elhagynám!
Miért viseled el???
Habár nem ez a témája de...
Köszönöm a pasimnak, amit értem tett hétvégán, és képes volt 120 km motrozni, csak azért, hogy velem lehessen egy kicsit :D
Ha az alapján, amit leírtál, ilyen veled, akkor mely tulajdonságai alapján szerettél ennyire bele ebbe az emberbe?
Ne mondd, hogy minden férfi ugyanolyan! Adj időt magadnak, légy kicsit egyedül. Próbáld magad újra Nőnek tekinteni, érezni. Ha büszke vagy magadra, nem csak az ilyen pasikat vonzod be, én úgy gondolom. Foglalkozz magaddal és a gyerekeddel. Ha felismerted a problémát, ideje lépned. :)
Gondolkozz el azon, hogy mi lenne, ha egy ideig nem szakadnál meg a folytonos háztartásbeli munkák miatt?! Ha több időt szánnál a hobbikra, és nyitnál egy új fejezetet az életedben...
Erő kell hozzá, de megéri! Csodálkozom igazából, - mivel írtad -, hogy még mindig szereted. Ezek alapján? PP pasi.
ezzel nem vitatkozom, de a szerelem az vak:DDD
és elég sokáig is eltart mire az ember lánya rájön arra amire kell:D
Egyetértek!!! (pláne nemcsak a vacsorafőzés volt az egyedüli probléma!)
(de nem két, sőt három év múlva, hanem félév után kellett volna lelépni!!!)
nem értem, ha sokaknak olyan nagy teher volt vacsorát főzni neki, csapot szerelni helyette stb, akkor miért nem léptetek le???
Ezt sosem fogom megérteni!
együtt fikázhatnak minket, én is így gondolom.
:)
Én nem akartam megváltoztatni csak nem akarok az anyjával lakni egy putriban miközben ő építkezik.Nem akartam a közelében lakni.Ezen kívül nincs más bajom az anyjával de az anyja mindig úgy beszél hogy majd ott lakunk meg építkezünk stb miközben a párom meg máshogy.Ráadásul minden héten változik a terv már nem tudom követni ez is mindig a veszekedés alapja.
A következőket akarja a lakása árából (eztzfigyeljétek!!)
Jagurát
Kifizetni mindkét lakásról a tartozást ami összvissz kb 8 millió + építeni az anyja mellé egy házat + a maradék kamatozzon neki egy havi fizetést hogy ő nyugodtan tőzsdézhessen mert ő tőzsdei megalodon lesz(állítása szerint Soros Gy kispályás játékos lesz majd őhozzá képest)
Mindezt 17 millből sac/kb
Szerintetek...
Szerintem, gyerekes álmodozás de ez még nem is annyira baj bár időnként ez is idegesítő.Gyerekes,nem komoly a pasi.De ettől független kívánom hogy valjon valóra az álma.
Mindez tervben a gyerek és én mint cseléd szerepelünk max.Lehet hogy eredetileg is anak szánt és azért erölteti az anyjával való összeköltözést hogy megspórolja majd a cselédet.
Eleinte mindig azt hittem hogy csak viccel.Nevettem is mindig ezeken a baromságokon,de mára már rájöttem hogy mindezt ő TÉNYLEG halálosan komolyan gondolja.A legmaximumabb beszólás a következő volt egyik nap:
Drágám!Szerinted én jaguárt vagy hammert vegyek?????????????????????????????????!!!!!!
Newm tudtam hogy röhögjek vagy sírjak.És ő ezt tényleg komolyan kérdezte.
További ajánlott fórumok:
- Mondd minden nap, köszönöm!
- Van valaki, aki beszélgetne velem? Köszönöm!
- Mondjatok már valami jó, és elfogadható indokot, amit holnap tudnék mondani a főnökömnek, amiért nem tudok bemenni.. nincs kedvem, köszönöm!
- Pasik! Adjatok tippeket miként nyújthatok felejthetetlen élményeket a pasimnak az ágyban! És az ágyon kívül mi az ami jól ...
- Csak egy imát kérek.... Köszönöm :(
- A barátnőmet szinte tálcán felkínáltam a pasimnak. Teljesen...