Körömlakk :) (beszélgetés)
Megkérdeztem, lemosná. 🤣🤣
A kisfiam ki is festette már. 🤣
elméletileg nem szabadna buborékot hagyniuk :S
én fedőlakként szoktam Constant caroll "márkájú" 3számú lakkot használni; nem drága; asszem Rossmann árulja; nem tűnt fel hogy buborékozna, de én általában másik lakkra kenem, lehet emiatt nem vettem észre
Sziasztok
Azt szeretném megkérdezni,hogy mindegyik átlátszó körömlakk hagy maga után kis buborékokat néhol,elszórva.
Létezik olyan ami szinte tükör simára tud lakkozni?
Van egy karórám és valahogy meg szeretném óvni a karcolástól az üvegjét ezért azt probalnam meg hogy befestem átlátszo koromlakkal.
Kiprobaltam egy kis muanyagon egy olcso,márkátlan egyszeru átlátszo koromlakkal de nem az igazi
Nem lakkozom a körmeimet..igen, ilyen is van... :))
/Régebben én is lakkoztam, de meguntam!/
Olvasgatok itt....Tényleg érdekes, hogy melyik kapcsolatba mi az ami belefér. Mondjuk mi 24 éve házasok vagyunk, két gyermeket felneveltünk, tehát olyan nagy "titkok" nem lehetnek közöttünk. Az én fejembe meg se fordulna, hogy szükség esetén e férjem nem mossa le a körömlakkot az körmeimről.Ha megkérem, a hajamat is beszínezi, és nagyon ügyes. Vagy esténként megmasszírozza a talpam.
Na jó, a lemosó szagát nagyon utálja, de kibírja. Értem!!
Szerintem sem ezen múlik az intimitás, ott már valami probléma lehet... emberek vagyunk, én is pisilek, kakilok, epilálok vagy épp lábkörmöt mosok le és ha úgy adódik nem zavar hogy párom épp a fürdőben kavar.
Sőt az ő lábkörmeit én vágom, jobb így, ha ő csinálja úgy néz ki mintha baltával követte volna el
Uccsó, komolyan. Te engem izélsz, pedig megvédtelek, hogy nem ciki. Nem rám vagy mérges, hanem a férjedre. De ez nem akkora ügy szerintem. Fel a fejjel! Télleg mentem!
szép estét!
OKé, nem írok ide. Amúgy azt válaszolta persze, hogy lemosná. Ezek szerint .. áhh nem is mondom a véleményem. Nem igazán nőies pasi, csak felvázoltam, hogy én mennyire vagyok képes segítséget kérni.
Ne haragudj, ha megbántottalak, csak viccnek szántam, amit írtam, de ezek szerint sértő volt. Akkor nem írok ide többet. Hello
Ezt abszolut nem tartom semmilyen szinten cikinek stb... Az en pasim barmit megtenne nekem!!! Barmit!
Ez szerintem a tiszta szeret! Nem undorodik egy porcikamtol sem. Miert is tenne?
További ajánlott fórumok:
- Manikűr, köröm, körömlakk kinek milyen a körme?Beszéljük ki!
- Hány körömlakkotok van és mennyi számít soknak?
- Van rajtad most körömlakk? Ha igen, milyen színű?
- Mosogatásálló körömlakkot keresek, tudnátok ajánlani?
- Még a menyaszonyi körömlakk sem kopott le de már válunk
- Gondolkoztál már azon, hogy a körömlakkokban miért csak alig a feléig ér le az ecset?