Körömerősítésre kinek mi vált be? (beszélgetés)
Ez elképesztő :DDDD
Arra vagyok kíváncsi, hogy jött erre rá valaki? ;)
Valahol olvastam és ki is próbáltam:
Vettem színtelen körömlakkot, a felét kiöntöttem és apróra vágott fokhagymát tettem bele. Állni hagytam egy éjszakát és bekentem vele a körmeimet.
Hát az biztos, hogy szuperül erősítette a körmeimet, mert olyan erős így a lakk a hagymától, hogy le nem tört a körmöm, szépen megnőttek.
Viszont olyan szinten büdös, hogy alig bírtam...volt, hogy éjszakára már kesztyűben aludtam :)
Ennek ellenére már többször megcsináltam, de a szag miatt képtelen vagyok már használni.
Sajnos csak addig volt erős a körmöm, amíg ezzel kentem.
Én most fogok műkörmöt csináltatni :O
Nálam az "idő" vált be:)
(minél öregebb vagyok, annál erősebbek)
kovaföld az tabletta,és nekem nagyon szépen erősitette a körmöm,és a hajam sem hullott ugy.
kovaföldet poralakban még nem láttam,de attól még létezhet.
Szerintem inni kell :D
Azt tudom, hogy jó, de azt nem tudom, hogy használhatom-e.
Majd megkérdezem az orvost hétfőn.
Ami akkor veszélyes, ha valakinek van olyanja.
A vitamin elsősorban a testet eteti, anélkül betegek és halottak leszünk.
Kérdezd meg, hogy A vitamin olajjal kenegetheted e a körmeidet, ha igen, akkor az a legjobb.
Nem rég olvastam, hogy a ricinus olaj is jó a körmökre, de ezt nem tudom, hogy igaz e.
A zöldségeket is válogasd meg! És a vitaminokat sem kellene szedned szerintem. A tejterméket meg teljesen kerüld!
Azt nem szabad!
A rossz sejteket is eteti.
További ajánlott fórumok:
- Hasfájós babák! Tudom, hogy nincs ellenszere, de kinek mi vált be a görcsök csillapítására? (gyógyszerek, ékezés, masszázs, stb...)
- Kinek váltak be Rubint Réka alakreform programjai? És a kívánt hatást érte el vele?
- Tud valaki pár jó tippet körömerősítésre, ami hatásos és otthon meg tudom csinálni?
- Bevált vitamin körömerősítésre
- Crystal Nails oldalról rendelt már valaki Pata lakkot körömerősítésre?
- Körömlemez eltávolítás után mikor lehet szabadon hagyni az ujjat, illetve milyen készítményeket ajánlotok körömerősítésre?