Korán járni munkába (beszélgetés)
Hajnalban félni?
Este fél 11 kor még az utcán kódorgok. Na akkor konkrétan be tudnék sz**i!! 😀
Reggelesbe bizony 3.20 kor már kelek. és 4.10 a megállóba kell lennem. Jól belátható az a rész amerre megyek. Körülnézek és mint akit kilőttek. Nem a félelem, hanem a busz hamar ott van.
Megállóba a szokott kis csipet csapat.
Nem ápolónők azt hiszem. Én takarítok, ilyen korán kell mennem.
Van egy konhai dolgozó, és varrodai melósok. Újság kihordó is ilyenkor jár. Kisváros ismerjük egymást.
Pasik nem tudom hova járnak. Gyanítom a szomszéd városba mennek.
Ha már együtt utaztok régóta, köszönésen kívül semmit nem beszélgettek?
Miért lenne rossz? Én a magam döntéséből jártam 6-ra, nagyon szerettem.
Tudod: ki korán kel, aranyat lel. :)
Mire egy részeg utolér... :D
Az üres részeken pedig nemigen vár egy rossz ember csak arra, hogy valaki odatévedjen.
Ha félsz, egy jó lámpát vigyél magaddal a kezedben, és / vagy csinálj úgy, mint aki éppen beszél valakivel a mobilon. Netán ezen célra szerezz egy olyan régi mobilt, amiért nem kár.
A hajnalban dolgozni járók már-már ismerik egymást a közlekedésben is, nem?
Hajdanán jártam gyakorlatra én is 6 órára és mindig ugyanazokkal az arcokkal találkoztam korra reggelente az első buszon. Olyankor még nincs tömeg legalább.
Úgy gondolom teljesen mindegy mások tapasztalata, ha nem ugyanabban a városban, kerületben dolgozik, ugyanazon az útvonalon közlekedik, teljesen mindegy a vélemény. Egyik ember félősebb, a másik bátrabb.
Dolgoztam 2 műszakbam, ajnalban sosem féltem, este inkább igen. Hanalban a rosszfiúk alszanak, este még virgoncok. De ez is lakóhely függő.
Sok sikert a munkádhoz! Arra ügyelj, magabiztos léptekkel haladj, hiszen a félős embert könnyen kiszúrják.
Mennyire korán?
Én 6 előtt 10 perccel indulok otthonról, fél 7-re bent vagyok. Nem félek. Igaz, csak metró, villamos, troli. De, amilyen lökött vagyok, a munkahelyemen félek:D Annak ellenére, hogy én nyitom az ajtót kulccsal, majd kártyával és kiriasztok. 8-ig egyedöl vagyok az épületben és ha sötét van még kint, akkor kicsit félek:D
De olyan jó korán hazaérni:DDDDD
én 7-19 járok de mivel falusi vagyok így 4:30kor indulok a buszra...igazából csak a kóbor kutyáktól és rókáktól félek itt nálunk...
De mikor 10-22ig vagyok a másik műszakban akkor meg este a városban nem szeretek gyalogolni meg amúgy is 3km kéne nem a legjobb városrészeken ott buszozom de egy hosszú 10 emeletes soron így is át kell mennem...
ott kicsit félek...de csak mert kocsmák vannak azon a részen és sok a fura fazon...
Attól függ hol kell menni. Két temető között majd egy ligeten átvágva...hát inkább a kerülő út, kicsit több időbe. De pl a fiam 5-re járt sokáig. Igaz, nem félős. De az is igaz, hogy hajnalban nem mennék ki futni erdő szélére vagy csatornaparti gátra egyedül.
Viszont kora reggel mindenki siet, az emberek a buszon, megállókban szótlanok, álmosak, szóval igazából munkába menet ez soha eszembe sem jutott.
Hajnal 5-re járok.
Nem félek.
További ajánlott fórumok:
- Találtam egy pénztárcát munkába menet...
- Téged taszít, ha valaki túl egyedien, elegánsan jár munkába, iskolába?
- Fundamentás munkában otthon van valaki?
- A munkába való visszatérés szülés után
- Budapesten kerékpárral járni munkába
- Te szeretsz munkaba jarni?vagy inkabb otthon szeretnel maradni a gyerekeiddel?