Kopaszodás ellen ki mit javasol? (tudásbázis)
szasztok
vki viccesen megjegyezte. A hajhullást csak a padló állítja meg. Amúgy nekem is hasonló problémám van. Állítólag csaláncseppek segítenek.
hát hello, én jártam náluk (monnyuk én csaj vok), de kezelésekre nem, mert ez vagy 5-6 éve volt és kb 100 rugót kért volna el és sztem a pasas fején is valami parókaszerű volt... nem árulta el mit csinálnak (na ezért nem mentem vissza), valami szabadalomról beszélt, de biztos eredményt ígért.
kezelések hetente 2x voltak. akkor.
pasasoknak rogain, minoxidil, finasteride - de ez utóbbi potenciacsökkentő. hát, hajrá
Na de figyu valaki hallott már az AMHAIR STÚDIÓRÓL? american hair studio, ezzel csinálta meg a haját csocsesz, tekknő miki, meg jolly a románcokból, szóval ha vki látott vagy csinált ilyet világosítson már fel h mi ez,pót haj vagy bevarrják, nem nő??, és érzékeny, meg kiszakadhat?, és a legfontosabb MENNYIBE KERÜL???
annyit tok h a hossztól függ, engem nem érdekel ha nem drága megcsinálom és szarom bele kikészültem wazze, minden áldott reggel hajat mosok h dúsabb legyen, beállítom h ne látszon már azthiszik buzi vok h annyit vok a fürdőbe, barátnőm nincs nem merek senkihez szólni a faaaszom kivan ááááááááááá vki segítsen már geecciiiiiii ez már fáááááj, senki nincs így???
Én ezt valószínű kipróbálom mert gyógynövényekből van és ezt írják az oldalon:
1 hónapon belül, folyamatos használat mellett a nagyszerű Velform Hair Grow Plus megerősíti a hajszálakat, és regenerálja a sérült hajhagymákat.
A 2. hónaptól a hajhullás megáll, és erős, egészséges haj kezd nőni.
A következő hónapokban a hajnövekedés folytatódni fog, és haja még erősebb és fényesebb lesz. Talán a három hónapig elég a két flakon.
Nekem pedig nagyon bejött a Rogaine , a kezdeti hajhullajtás azért van mert a hajnövesztés előtt felgyorsítja a halódó hajszálak kihullását ( un shedding hatás) azért hogy jöhessenek az un anagén erős hajszálak.Túl gyorsan feladtad, ha minoxidil tartalmú hajhullás elleni szert használsz nem szabad rövid időben gondolkodni és abbahagyni idő előtt.Persze az is lehet hogy neked máshogy reagál a szervezeted.
Ami jó az egyiknek nem mindig jó a másiknak...
amúgy az ilyen korai kopaszodás hátterében lehet valami hiánytünet is, vagy gyulladásos akkut probléma lehet.
Mindenképpen célszerű lenne egy hajhullásvizsgálatot elvégeztetni.
Egyik ismerősöm a Bánfi Hajszeszt és sampont használta, amitől elkezdett dúsulni a haja. Patikábkan, drogériában kapható. Meg még a hajra való vitaminkészítmények is jók szerintem, bár azok drágábbak.
Vagy B vitamin-komlex, sörélesztő
Szia
Galvanic Spa.
Az alvó még nővekedésnek nem indult haj hagymákat
serkenti.
Szia!
Biztos,hogy a Dermipsor sampontól kezdett nőni a párod haja,mert a honlapjukon nincs erre natkozó leírás,csak korpásodásra és egyébb nyavajára alkalmas szerintük.
Szia!
Megtudnád írni a készítmény nevét,csak mert érdekel a dolog.
Köszi!
És mégis mi ez a "csodaszer"?
Nem hiszem, hogy ezt választja valaki, csak mégis hogy hívják?
További ajánlott fórumok:
- Mit tudtok javasolni álmatlanság ellen?
- Egy hét bölcsi - majd két hét otthon. Vissza-viszatérő nátha, köhögés ellen mit javasoltok?
- Milyen vitaminhiány okozhat fáradságot, álmosságot? Mit (vitaminkészítmény vagy bármi egyéb) javasoltok ellene?
- Tudnátok javasolni valamit levéltetű ellen?
- Hányinger ellen milyen vény nélkül kapható gyógyszert javasoltok?
- Evésroham ellen mit javasoltok?