Konzerves vagy fagyasztott borsóból érdemes főzeléket főzni? (tudásbázis)
ki melyiket szereti
én az üveges porsót részesitem előnybe, finom a leve...
rántást csinálok a borsót egy tálba öntöm egy liter tejet hozzá...
a rántás -ba öntöm a borsós tejet kavargatom.,..
izesitem....
isteni... fél óra alatt kész..
Talán a fagyasztottból. Ettől függetlenül mi az üvegest szeretjük. Nekem nagyon bejön hogy puha és még az az üvegíz tetszik.
Igazán a frissből lehet istenit készíteni.
én szoktam eltenni üvegbe borsót és nagyon fini
én nem nagyon szeretem a fagyasztottat
Én mind a két féléből készítettem és nagyon jó volt főzeléknek az üveges fajta elég puha és abból a legkönnyebb felforallom a zöldborsót utána készítek hozzá rántást és bármilyen feltéttel nagyon finom.
Üdv.Ágnes
A fagyasztott az sokkal jobb.
A konzervesnek van valami mellékíze, írtózatos, ugyanúgy mint a konzerves gombának. Nemrég voltunk vendégségben, és konzerves gombából raktak a pizzára. Hát az borzalmas volt. Fel lehet ismerni a konzerves cuccot.
ha nincs friss, akkor fagyasztott, mert az áll a legközelebb a frisshez.
a konzervet ki nem álhatom:-(((
További ajánlott fórumok:
- Tapasztalatok a fagyasztott embriók beültetéséről?
- Mit rejt a hűtőd, fagyasztód?
- Hozzátáplálás - hogyan lehet megkedveltetni a babával a főzeléket?
- Patkány a fagyasztóban
- Te fel mernél használni egy 2hete lejárt fagyasztott csirkét?
- Fagyasztott zöldborsóból hogyan lehet finom zöldborsólevest ill. főzeléket készíteni?