Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Konzerves vagy fagyasztott borsóból érdemes főzeléket főzni? fórum

Konzerves vagy fagyasztott borsóból érdemes főzeléket főzni? (tudásbázis)

27. 65dolphins (válaszként erre: 22. - Pgiz)
2010. szept. 20. 15:01
ugyanezt akartam mondani!
26. Mari20
2010. szept. 20. 14:54

ki melyiket szereti


én az üveges porsót részesitem előnybe, finom a leve...


rántást csinálok a borsót egy tálba öntöm egy liter tejet hozzá...


a rántás -ba öntöm a borsós tejet kavargatom.,..

izesitem....



isteni... fél óra alatt kész..

2010. szept. 5. 23:05

Talán a fagyasztottból. Ettől függetlenül mi az üvegest szeretjük. Nekem nagyon bejön hogy puha és még az az üvegíz tetszik.

Igazán a frissből lehet istenit készíteni.

2010. szept. 5. 19:56
Kízárólag fagyosból....úgy lesz íze az ételednek!
23. cipa
2010. szept. 5. 00:52
Fagyasztottból, én az üvegeset (konzervet) nem szeretem. Szerintem is van mellékíze.
22. pgiz
2010. szept. 4. 23:26
A fagyasztott zsenge.Mirelitben nincs vegyszer.
2010. szept. 4. 17:52
Csak a fagyasztott.
20. lisa65
2010. szept. 4. 17:51
Szerintem a fagyasztott jobb, mert nincs benne tartósitószer!
19. ronka
2010. szept. 4. 17:23
Szerintem mind a kettőből egyformán finom!
2010. szept. 4. 07:03
Fagyasztottból ízesebb.
2010. szept. 3. 15:03
Üveges jobb szerintem.
2010. szept. 3. 07:44

én szoktam eltenni üvegbe borsót és nagyon fini

én nem nagyon szeretem a fagyasztottat

2010. szept. 3. 07:38
Jobban szeretem a fagyasztott,zsenge borsót.
14. Yulcsy
2010. szept. 2. 16:41
Én üvegeset használok.Nagyon hamar kész van,elég neki egy forralás.Rá a habarás és már kész is van.
2010. szept. 2. 15:43

Én mind a két féléből készítettem és nagyon jó volt főzeléknek az üveges fajta elég puha és abból a legkönnyebb felforallom a zöldborsót utána készítek hozzá rántást és bármilyen feltéttel nagyon finom.

Üdv.Ágnes

12. manul
2010. szept. 2. 15:39
Szerintem a fagyasztottból finomabb.Nekem a konzerv egy kicsit kemény marad.
11. globus
2010. szept. 2. 14:58
Inkább fagyasztott.
2010. szept. 2. 14:45
A fagyasztottnál is vásárláskor nézd meg, hogy zsenge legyen ráirva
2010. szept. 2. 12:31

A fagyasztott az sokkal jobb.


A konzervesnek van valami mellékíze, írtózatos, ugyanúgy mint a konzerves gombának. Nemrég voltunk vendégségben, és konzerves gombából raktak a pizzára. Hát az borzalmas volt. Fel lehet ismerni a konzerves cuccot.

2010. szept. 2. 10:40
szerintem meg tök mindegy, egyik sem olyan finom mint a friss!
2010. szept. 2. 10:40
úgy látom egyértelmű a vélemény. :) Akkor fagyasztott! :) köszönöm szépen!!!
2010. szept. 2. 10:39

ha nincs friss, akkor fagyasztott, mert az áll a legközelebb a frisshez.

a konzervet ki nem álhatom:-(((

2010. szept. 2. 10:39
fagyasztott
2010. szept. 2. 10:39
Fagyasztott jobb. :)
2010. szept. 2. 10:38
na igen a friss jobb lenne, de azt nem kapok a boltban. :(
2010. szept. 2. 10:37
fagyasztott! De legjobb a friss!
2010. szept. 2. 10:36
Konzerves vagy fagyasztott borsóból érdemes főzeléket főzni?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook