Kombinált(zsíros, vízhiányos)pattis arcbőr (beszélgetős fórum)
Hát igen,de nekem az arckezelés csak kb2 hétre szüntette meg a problémát(és nem is teljesen)
Na meg nagyon gyakran járni zsebbenyúlós és nagyon időigényes.
Köszi.Ezt már én is hallottam,csak azt nem tudtam,h kombináltra is jó.Alig várom:)
Annyira szeretnék már olyan újságokban lévő szép bőrt:)
nekem is ilyen bőröm, rengeteget szenvedek vele.
Van, hogy nagyon szép és tiszta hónapokig, aztán 4 nap alatt olyan pattanásos leszek, hogy sirvafakadok... (most is ez van, szombaton rohanok a kozmetikushoz)
:((( hát ez nem lehetett túl kellemes :((
Nekem kozmetikussal volt rossz tapasztalatom. Kezelés után "enyhén szólva" csúnya lett a bőröm.
Jahhh... :(((
Fodrászként dolgoztam...mikor a kozmetikus lányok megláttak, kiborultak és visszazavartak azonnal a dokihoz. Mindegyik készítményből kellett tennem az alkaromra, rá fólia és tapasz. 24óra múlva meglett a tettes, mert ott volt egy rákvörös volt. A szám mellett két oldalt egy széles sávban égtem meg. Azóta sem jött helyre. Az a rész mindig érzékenyebb lesz.
Vizsgálati díj+ a szerek kb.10.000-be jöttek ki.
Nekem totál zsíros az egész pofázmányom és az orrom meg az állam vedlik.
A szolival meg óvatoskodnom kell, mert annyira érzékeny a bőröm, hogy egyszer a bőrgyógyász felírta a készítményeket és az egyiktől megégett a bőröm.
Hát...ez ilyen:((((
Nekem is ilyen... a T pontokon fénylik, amúgy meg lemosás után tiszta száraz :S utááálom! :( :)
Ez a Clear-es pont a mindennapi tisztításra jó. Használtam előtte másmilyet, de az tényleg úgy kiszárította a bőröm, hogy kétóránként kenegettem a fejem, mert úgy kiszáradt, húzódott. De ez egész jó.
Bár, nekem kicsit a szoli is segített amúgy (bár, most három hónapja már nem voltam...)
Pl. az én bőrömet a normális szappan a dove is kinyírja. Egyszerűen leszárad :))))
Ez az átka ennek a bőrtípusnak. Hiába csucsog a zsírban, a teteje száraz és hámlik. Naponta nem radírozhatsz, mert annál inkább beindul a hámképzés. :((((
Igen, sajnos ahány bőr, annyi hatás.
Nekem amúgy arclemosók közül is csak ez a Clenandclear-es vált be, nagyon sokat kipróbáltam, de nem használtak (ami még talán jó, az a Dove bőrradírozós, világoskék szappan).
Persze...bőrfüggő!
Nekem az nem jött be, amit Te használsz, pedig marha drága volt és semmi.
Jaja, feketeszappant szoktak javasolni a kozmetikusok, bár, az nekem nem jött be.
Nekem ami rendbe hozta (és tényleg gáz volt a bőröm nagyon), az a Vichy (amúgy nem reklámozok, de ezért nem fognak börtönbe vetni, mert leírtam szerintem ) :) Elég húzós az ára, 4eft, viszont nagyok kicsi kell belőle, és két hét után nagyon látni a változást.
Amúgy vmi lumix vagy limux:)
Nem tudja esetleg vki?Tuti,h L-el kezdődik és bizti,h van benne x is.
Remélem vki ismeri:)
Nem zsír,hanem vízhiányos:)XD.de semmi gond.
Most érkeztem a kozmetikustól és ajánlott vmi gyógyszertári arctisztítót.Még nem tudom kipróbálom-e.A nevére meg nem pontosan emlékszem,csak hellyel-közzel:),de majd a gyógyszertárossal lehet kiötlünk vmitXD.
Szia!
Mindenek előtt menj el egy kozmetikushoz,ő biztosan tud ajánlani Neked kombinált bőrre való krémet,és arclemosót is.Hetente 1szer - enyhén - bőrradírt is használhatsz.Jót tesz az eldugult pórusoknak.
Azt is írtad,hogy vannak mitesszereid is,ezért jó,ha kitisztítják az arcod.
Ha száraznak érzed a bőröd,az még nem feltétlenül azt jelenti,hogy zsírhiányos.Próbálkozz hidratáló krémmel.A zsíros krémek csak rontanak a helyzeten.
Szívesen mondanék terméket,de reklámozni semmit sem lehet.
Remélem segítettem egy kicsit!
Ja!Frufrud van,mert lehet,hogy csak nem tud kellően szellőzni a bőröd?!
Szija,
Clean@clear arclemosó radír, illetve szerintem ami nagyon jó még, az a Vichy normaderm hidratáló krém.
Nekem sokat segítettek. :)
Sziasztok!
Valaki nem tud vmit kombinált(homlok zsíros, állkörnyék száraz)arcbőr kezelésére?Ja és pattis és miteszeres is mellesleg:).
Nem tudtok vmi kencét ami segíthet?
További ajánlott fórumok:
- Álnegatív kombinált teszt eredmény mennyire gyakori, tehát hogy negatív kockázat mellett mégis genetikai rendellenessége van a babának?
- AFP helyett Kombinált teszt
- Nagyon vízhiányos a bőröm. Mit tudnátok tanácsolni ami használ is?
- Magas kockázatú kombinált teszt eredmény
- Létezik, hogy nincs olyan kombinált sütő ami nem a 200.000 veri, van benne csak felül sütés is és forgónyárs?
- Gáztűzhely vagy kombinált tűzhely?