Kombinált teszt 1:150 (beszélgetés)
Sziasztok!
Én is megosztom az esetünket, hátha segít valakinek.
1:60 down kockázatunk lett az integrált teszten. Nyakiredő, Papp-a, AFP rendben, orrcsont rendben volt. Nagyon magas lett a Totál Hcg (5,54 Mom)és az inhibin-a (2,50 Mom) értékem.
A biopszia negatív lett :)
örülök az eredményednek :)
Mondtam, hogy minden rendben lesz :)
Szia! Ezt én is átéltem, nekem 1: 170 hez lett a kombinált eredményem. A genetikán én is 6 órát vártam. Az ultrahang szintén tökéletes volt, de a korom és a rossz eredmény miatt javasolták a chiroinbiopsziát. 35 éves voltam és az első babámat vártam.
A beavatkozás futószalagon történt, kb. 12-en voltunk aznap délelőtt. Én is nagyon féltem, igazából nem fájt, csak kellemetlen volt.
Utána pár órát még feküdni kellett és csak utána engedtek haza. Sajnos én a beavatkozás után nagyon görcsöltem, de rajtam kívül senkinek sem volt semmi baja.
Az eredményre várni,na az volt a legrosszabb!!!! Szerencsére minden rendben volt, és a többieknek is, pedig volt akinek nagyon rossz volt az eredménye! Tudom könnyű mondani, mert én már túl vagyok rajta, lassan 2 éves a kislányom, de biztos minden rendben lesz!!!
Sziasztok!
Tegnap elmentem genetikai ultrahangra és genetikai tanácsadásra. Mondanom sem kell hogy 4 órát ültünk.. A genetikai ultrahang tökéletes lett.. Semmiféle elváltozást nem látnak a gyereken.. azt mondták nagyon szép... szinte tökéletesek az adatai....
De javasolták a chiroinbiopsziát... Azt mondták inkább a lepényből vesznek mintát mert ugyan annyira pontos mint a magzatviz, de az eredmény hamarabb megvan és hamarabb meg lehet csinálni a vizsgálatot. illetve mivel szépen elől helyezkedik el, nem kell átszúrni a burkot. Június 05-én megyek ... Nagyon félek..az eredménytől és a vizsgálattól is... De azért a doki megnyugtatott egy kicsit hogy a Babó szép.... De most 5-6 hét rettegés jön...
Szia!
A főnökömnél is ilyesmi eredmény volt, szerencsére a következő vizsgálatnál kiderült,hogy téves az első eredmény. Reménykedj benne,hogy nálad is erről van szó. Előre ne aggódj, az biztos nem tesz jót sem neked, sem a babának!
Biztosan rendben lesz minden!
Csak nyugodj meg,nem lesz semmi baj...Nagyon sok mindenkiről hallottam,akinek rosz lett az eredmény és végül minden rendben volt...és persze az ellenkezőjéről is...jó volt az eredmény és sajnos mégsem lett egészséges a baba...
Csak nyugiiii..
ezek az eredményeim:
PAPP-A 0,32 MoM
Szabad hCG 2,27 MoM
Tarkóredő 1,28 MoM
A normál értékek:
szabad-ß-hCG-értékek 1,35 MoM fölött, a PAPP-A-érték 0,6 MoM alatt, míg a tarkóredő vastagságának értéke 1,5 MoM fölött vannak,
További ajánlott fórumok:
- Álnegatív kombinált teszt eredmény mennyire gyakori, tehát hogy negatív kockázat mellett mégis genetikai rendellenessége van a babának?
- AFP helyett Kombinált teszt
- Kombinált teszt - Mihez kezdesz az eredményével?
- Kombinált tesztem szerint 1:12 az esély genetikai rendellenességre, így megyek genetikai UH-ra és magzatvíz-vizsgálatra. Volt így más is?
- Magas kockázatú kombinált teszt eredmény
- Kombinált vagy integrált teszt, hol?