Kollagén szérumot használ valaki? (beszélgetés)
Ha egyre gondolunk, olyan nekem is van. A bőrnek vannak jóindulatú daganatai, sajnos eltüntetni nem érdemes.
De én mindenképpen megnézetném kozmetikussal, mert így csak találgatni tudok.
Kozmetikus vagyok.
Egyébként miért szeretnél kollagént használni? Megereszkedett a bőröd, vízhiányos? Az a baj, hogy távolról nehéz tanácsot adni, mivel nem látom a bőrödet.
A bolti szerek ritkán használnak, kevés bennük a hatóanyag.
Akinek a szervezete megfelelően ellátott vitaminokkal és ásványi anyagokkal, annak nincs szüksége kollagénre.
Vagy mégis? ;)
"Az emberi szervezet nélkülözhetetlen fehérjéje, mely felelős a bőr szépségéért, feszességéért, a csontszerkezet épségéért, az érfalak rugalmasságáért, regenerálja a bőr celláit, építi az ízületeket, szilárdítja csontjainkat, C-vitaminnal együtt a helyén tartja fogainkat stb.
A kor előrehaladtával szervezetünkben levő kollagén biológiai aktivitása fokozatosan csökken, ez okozza a bőr öregedését, ráncosodását, csontunk szerkezetének porózusabbá válását."
További ajánlott fórumok:
- Próbálta már valaki Dr. Lenkei Kollagén italporát? Ki szeretném próbálni, de elég drága, még gondolkodom rajta.
- Van valakinek tapasztalata a kollagénes fényterápiáról?
- Ízületekre használ a Kurkuma Kollagén Forte?
- Ha póthajam van szerintetek használhatok Elseve tükörfény szérumot?
- Használta már valaki a Flexigél szirupot? Kollagén a porcok, ízületek támogatására
- Használt már valaki Adone Legtone szérumot narancsbőrre?