Használta már valaki a Flexigél szirupot? Kollagén a porcok, ízületek támogatására (beszélgetés)
Szia Ágica!
Már a téma címéből gondoltam hogy te indítottad.
lehet igazsága a dolognak miszerint a kintről bevitt kollagén nem tud hasznosulni. Dr. Csabai Zsolt egyik írását olvastam amiben volt erről szó az őssejtképzés kapcsán. Tudod ő az a kutató, aki a Grape Vital grapefuit kivonatot létrehozta. Ez az egyetlen eredeti a kb 20 féle hamisítvány mellett, és ennek van őssejt szaporító hatása is. Talán a neve alapján megtalálhatod a szakirodalmat is, sajnos nem tudom megmutatni, én is akkor bukkantam rá mikor információt gyűjtöttem a Grape Vital termékekről használat előtt.
Szóval kollagént fogyasztani hogy az majd beépül, szerintem butaság. Őssejtfokozó készítmények és számunkra hasznos élelmiszerek fogyasztása viszont nem. Őssejtfokozók pl. a gyógygombák, az apigenin és a valódi grapefuit mag kivonat. Biztos vannak mások is, én ezeket ismerem.
A háziorvosom is ezen az állásponton van, hogy fölösleges pénzkidobás.
Mindig azt mondja: víz víz víz és mozgás.
További ajánlott fórumok:
- Ismeritek, használtátok már a dermarollert?
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Milyen kozmetikumot használtál legutóbb?
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Ha nem használtam el egy vitamin szirupot az előirt 2 hónap alatt, felbontás után, még odaadhatom a gyerekemnek?
- Ismeri, használta valaki immunerősítőnek az Immunotrofina szirupot?