Kölcsön törlesztésének nem kifizetése önhibán kívül (beszélgetés)
Sikeresen kitudtam fizetni a törlesztőt,de átváltok utalásos rendszerre!
H.Ancsi.igazad van teljes mértékben!
Úgy érzem,ha tavaly kevesebb jövedelemre,igaz adatokkal,többet kaptam,idén a kevesebbet is megkaptam volna hamis adatok nélkül!Nem szeretem az ilyen ferde megoldásokat!Viszont úgy döntöttem,amilyen hamar csak tudom lerendezem ezt a vacakot,és elfelejtem őket!Soha többet nem választom őket!Egyébként is ez a mostani dolog eléggé uzsorásra sikeredett!
Tavaly 50re 80at kellett visszafizetnem,most 40re 76ot....bocsika...de felháborító!
Én se, de nem egy helyről hallottam már.
Igen, ezt én is így tudom, hogy nagyon megütheti a bokáját, hogy az ügyfelet ugráltatja. Hisz az ügyfél azért fizet jóval többet, mert nem kell mozdulnia sem az otthonából.
én sosem csinálnám ezt!!!becsületesség,meg az az elvem bármiben segítek amiben tudok,de cis lapot(adatlapot)akkor sem fogok senkiért sem hamisítani!!
A törlesztőt s a hitelt is csak az ügyfél otthonában adhatjuk ki,ezért olyan fegyelmi esetleg elbocsátás járna...
nem gondolom,hogy ehhez akkor is joga van...nem vettem fel olyan nagyon sokat,hogy ne tudjam fizetni..tavaly mikor felvettem többet,többel törlesztettem,semmi gond nem volt.
Ennél kevesebb törlesztőm van,röhögve kifizetem ezt is..fizetném ha nem akadt volna el a dolog...van annyi jövedelmem,hogy nem kell társ ahhoz hogy adjanak.de mindegy is!
Még mielőtt bárki félre érti a szitut!
Fizetni akarok,fizettem eddig is,de nem tudom kivitelezni mert a képviselő eltűnt!
2 kereső 1 gyerek...holott 1 kereső 2 gyerek
panaszlevelet megírtam,postázom,intézem!Köszönöm mindenkinek még egyszer!
tegyetek panaszt,ha már sokan panaszkodnak rájuk...
és miért irtak 2keresőt,2 gyereket???
Nem kerek....ez egy kicsike város,2 emberrel aki ezzel foglalkozik,sokan panaszkodnak rájuk,pont ezen okok miatt...nem kérdeznek semmit,sablon..
2 gyerekem van még is csak 1et írtak a papírra,egyedülálló vagyok,mégis beírták 2 kereső van a családban..folytassam?
Tudod erre is azt mondták nem így van,mert ennyivel kell fizetni kész....
Az otthoni szarakodásának az az eredménye,hogy nem jön egyébként,felhív mikor hol van és oda kell mennem...nos?
Nem dönthettem....furcsálltam is,de utánajárok ennek,mert ez így sehogy sem jó!
köszönöm mindenkinek!
De gondolom te döntöttél az otthoni szolgáltatás mellett, és azt is te kérted hogy neked havonta jobb...Felmondhatod az otthoni szolgáltatás díját és 11eft ,és az otthoni kihelyezési díj részarányos részét kell kifizetned és átválthatsz átutalásra.
Az, hogy ha nem megy telefonálj be a központba és a csoportvezetője meg fogja kapni a reklamációt.
További ajánlott fórumok:
- Reálhozam kifizetés
- Örökösödési tartozás kifizetésével kapcsolatban tudna valaki segíteni?
- Ha a férj meghal és nagy összegű kölcsönt vett fel amit a biztosító nem fizet azt a feleség is a törlesztést "örökli" vagy csak a gyerekei?
- Testvér kifizetése öröklésből
- Lakáskölcsön törlesztésekor mennyi a havi részlet?
- CHF alapú, havi fix törlesztésű személyi kölcsönünk összegét duplájára emelték