Lakáskölcsön törlesztésekor mennyi a havi részlet? (tudásbázis kérdés)
Nekünk irtak decemberben mennyi lesz az új összeg januártol.
.Egyébként ne csak az összeget nézzétek,nekem jó ideig nem változott a hitelösszeg,mikor itt már sokan irták hogy többet fizetnek.Állandó összeget fizettem a hitelfelvétel óta,csak havi szinten a tőke részbe kevesebbet vontak mint a kamatba...ha nem nézem meg csak a levont összeget azthittem volna nem változott....mert öszegszerint ugyanazt fizettem.
Kb másfél éve vettek fel a párom testvéréék 9,5 milliót 25 évre, havi 50ezret kell fizetniük, deviza alapú. A válság végett most fölemelkedett havi 70ezerre.
Néhány hete vettek fel barátunkék 6,5 milliót 25 évre forint alapút. Havi 80ezret kell fizetniük.
7,6milliót vettünk fel.42000Ftlenne ha nem jött volna közbe a válság,aminek természetesen mi-kis emberek isszuk meg a levét,mintha bármiről is tehetnénk,fizetünk keményen 65000Ft-ot,-már ha lesz miből.
OTP ,CHF,25 évre.
Olvastam, hogy Ausztriába dolgozol, de nekem ez még így is húzós.
Az a 35 év nagyon hosszú.
De lehet, hogy csak én vagyok pesszimista.
Sziasztok!
Nálunk CIB 20 évre 5 milla 35-38 000 havonta
nekünk cib - 6,750,000ft hitel volt
20évre vettük fel és eddig 37-40ezer ft a részlet havonta.
+ éves kezelési költség amit most vettek vissza a felére. hála istennek. 74,000ft volt
További ajánlott fórumok:
- Ha a férj meghal és nagy összegű kölcsönt vett fel amit a biztosító nem fizet azt a feleség is a törlesztést "örökli" vagy csak a gyerekei?
- Sürgősen szükségem lenne 200ezer Ft-ra, amit 12 hónap alatt havi 20ezerrel tudok törleszteni. Tud valaki megoldást?
- 8,5 millió Ft lakáskölcsönre mennyi lehet most a havi törlesztőrészlet?
- Kocsi törlesztést ha kifizettük az utolsó részletet, utána várható még valamilyen csekk?
- Érdekelne, ki mennyi hitelt vett fel ház vásárláshoz, mennyi volt az önerő, ill mennyi a havi törlesztő részlete.
- CHF alapú, havi fix törlesztésű személyi kölcsönünk összegét duplájára emelték