Kocsmáros halom recept

2 nagy fej hagyma
1 üveg konzerv gomba
50 dkg hús(csirke,pulyka,sertés)
ízlés szerint só, bors
krumpli vagy rizs
A Kocsmáros halom elkészítési módja:
Az egyik fej hagymát karikára vágom és megpárolom. Ezután hozzáadom az üveg gombát. Ezzel jól összefőzöm, majd félreteszem. A másik fej hagymát kockára vágom, és megpirítom. A húst vékony csíkokra vágom és a hagymával együtt párolom. Ízlés szerint sózom és borsozom. Teljesen készre főzöm. Ha megfőtt a hús hozzáadom a félretett hagymás gombát. Felrottyantom az összeöntött ételt. Kockára vágott sült krumplival, esetleg rizzsel tálalom.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: kattyus, 2009. febr. 6. 19:59
A kocsmáros halom elkészítési módja és hozzávalói.