Klion tabletta (beszélgetés)
Sziasztok! Elég régi a poszt, mégis remélem, nyomon követi még valaki. Az lenne a kérdésem, hogy nektek mennyi idő alatt kezdett el hatni arra a problémára, amire szedtétek? Nekem a számban van valami fertőzés, bár a doki se tudta pontosan megmondani, hogy mi ez, kliont írt fel 5 napra. 4. napnál járok, egyelőre semmi változás. Napi 4-et szedek, reggel 2, este 2.
Én is kaptam már több mindenre, fogra is.
Én is Kliont szedtem, nekem bőrproblémám volt, csúnya fájdalmas pattanásszerű kiütések, és egy hét használat után rendbe jött. :)
Okés, köszi a választ, így már megnyugodtam. :)) Én is azt mondogattam a dokinak, hogy de nem nőgyógyászati a problémám, érzem, tudom... de csak ezt írta fel, mondom ez hülye... :DDD
Én nőgyógy problémára szedtem. Pár év múlva a férjem fogorvosnál volt, és hozta a receptet, h ezt kell szednie. Visszamentem én a dokihoz, és mondtam, ne haragudjon, biztos jó ez a recept? Mert én erre és erre szedtem. (megtehettem h szóltam neki, jól ismertem) Jót derült rajta,és azt mondta, ez mindenféle nyálkahártya problémára jó. A lényeg: mind2nknek segített ott ahol kellett :-))
Hercegnő akkor baktériális fertőzésed van ,mint kiderítettük:))De gondolom ezt te is tudtad már!
Én az arcüregembe kapom injekció formájában. Bakteriális fertőzésekkor írja fel az orvos.
Valószínű igen:) Magam is igencsak meglepődtem,mikor megláttam a receptet:)
Akkor ez egy unuverzális gyógyszer lehet:))Használ lent is fent is:)))
A fiamnak pár hete ezt a tablettát írta fel a fogorvos.
Érdekes, mert míg a canesten kenőcs jó és használ kivül,addig a canesten kúp már nem belül..
Érdekes, pedig nem azt szoktál felírni. Lehet, hogy Nálad vegyes probléma volt.
Elhiheted hogy nekem gombára is felírta már a dokim és használt + canesten kenőcs.
Mi volt, ami segített? (Csak kíváncsi vagyok!)
"Felfázásra" szerintem nem azt szoktak adni, inkább nőgyógyászati problémáknál tudtommal.
De ha a vizelettenyésztésed negatív, lehet, h. nőgyógyászati eredetű?
Hát pedig régen elterjedt volt mint hüvelykúp és gyógyszer együttes használata gombára .Mint a canesten.
nem, gombára nem használ, ezt mondta nekem már nőgyógyász és urológus is.
okés, viszont segítettél az utsó soraiddal, köszi :))
Elméletben azt írja :
A Klion tabletta különböző baktériumok és egyéb kórokozók által kiváltott fertőzések, valamint egyéb betegségek kezelésére szolgál.De hogy mit takar az egyébb azt nem tudom. Gombára is használ, már csak tudom :)
Nekem sokszor volt próblémám, sajnos egyszerüen sok mindenre allergiás és kényes vagyok.
Felfázásra hasonló tünetei a vese-medence gyulladásnak, ill. a petefészek gyulladásnak van ami ugye lehet bakteriális vagy simán a hideg kőtől..
hát ez az...hogy én is úgy tudom.. amúgy gombára nem használ, csak baktérium okozta betegségek kezelésére jó
felfázásra utaló tüneteim vannak, de mégsem az, mert negatív lett a viz.vizsgálatom...
Biztos hogy felfázásra kaptad? Kliont elsősorban különböző baktériumos és és gombás fertőzésre szokták felírni.
Amúgy jó, használ.
milyen típusú problémára?
Elég univerzális egy gyógyszer,arra is jó lehet. én 2 hétig szedtem más problémára.
Sziasztok!
Kapott már valamelyikőtök Klion tablettát felfázáshoz hasonló tünetek kezelésére?
További ajánlott fórumok: