Klimax után (beszélgetés)
Nem vagyok se kövér, se klimaxos, se fusztrált.
Az adhat tanácsot, aki kalácsot!
Garnier: "Törôdj magaddal!"
Sajnállak is érte.
Majd ha nyerek a lottón, befizetlek egy dr. Csernusra.
De ha a fele előadásnál kiszaladsz, akkor úgy kell neked!! :DDDD
:PP
Legyen neked is szép estéd! Borzasztó érzés lehet a frusztráltság...
Lehet söpörgetni a szőnyeg alá, meg hülyeségeket kitalálni mentségnek: jajj, a génjeimben van, húú, a nagynénim is jól meghízott, óó, azok a csúnya hormonok ...
Meg lehet minősítgetni másokat, konkrétan engem, hogy minősítenek a szavaim.
Nem baj.
Én legalább nem csapom be saját magamat, és nem hazudok saját magamnak.
Volt szerencsém ismerni egy nagymellényû hölgyet, aki szintén azt hangoztatta, hogy csak az hízik, aki zabál, mert bezzeg ô soha!!!! nem lesz kövér, mert ô vigyáz, egészségesen él, stb. Szóval ment az ítélkezés ezerrel. Aztán történt valami az életében, és íme, az ítélkezô hölgy ha nincs 100 kiló, akkor semennyi. Csúnya dolgokat tudnak okozni a hormonok, meg egyeseknél a kor is.
Azért 50-60-70 évesen az emberek nem a huszonévek kilóival költözik el.
Klimax természetesen, nem klímás, a prediktiv félre írt.
Ak zabál,az valóban hízik, általában. És még ez sem mindig van igy. De itt arról van szó, hogy az eddigi, normális étkezést folytatva a legtöbben klímás után bizony híznak. Ha te azon szerencsénk közé tartozol, aki nem, akkor sem indokolja semmi, hogy masokról igy nyilatkozz meg. Mindenesetre ez téged minősít.
A zabálás az zabálás.
Ha tetszik ha nem.
Elvileg a korom szerint akár klimaxolhatnék is :D
De igyekszem normálisan táplálkozni :)
A szóvirágokkal nyugodtan elfedheted a valóságot, az attól még létezik.
Az meg mindenkinek más, kénytelenek vagyunk elfogadni a másikét.
Ez genetika kérdése. Sok a kövér a fiatalok között is. Ahogy az idősebbek között a vékony alkatú.
Sportolni kell és oda kell figyelni a bevitelre
Pedig igaza van, felesleges szépíteni: attól hízol, amit megeszel. A mennyiséget mindenkinek ki kell tapasztalnia.
Sajnos a legtöbb nő, es a legtöbb ferfi is, ugyanannyi és ugyanolyan etkezéstől bizony hízik, es sokkal nehezebb lefogyni.
Majd vizsgáld meg annak idején, hogy mennyit zabálsz, és hízol-e. Addig meg tanulj egy kicsit tapintatosabban fogalmazni.
Én híztam,miután abbahagytam a hormonpótlást.Nem ettem többet,nem változtattam semmit az életemen,mégis híztam.Kolléganőm viszont uo.vékony maradt,mint volt,egy nagyon korai kimax után.Szerinte ha az ember eleget idegeskedik,akkor tudja tartani a súlyát:)))
lassul az anyagcsere, ezért valamennyivel kevesebbet kellene enni a súlytartáshoz. illetve a hormonváltozás is okozhatna hízást, ám egy egészséges nőnél a klimax okozta hormonváltozás nem jár súlynövekedéssel (ha nem eszik többet)
van olyan aki tapasztalatból mondhatja, hogy ugyan annyit eszik, és mégis jobban hízik mint klimax előtt?
Szerintem mindenki csak attól hízik meg, amit megzabál.
Nézd meg az 50 éven felüli nôket bárhol... :)
Szerintem erre nincs szabály, hogy igen, meghíznak. Egyénfüggő.
klimax után tényleg meghíznak a nők? Ha igen, kb mennyire?
További ajánlott fórumok: