Kivikupa recept


2 kivi,
fél avokádó,
1,5 dl zsíros tej,
1 evőkanál citromlé,
1 maroknyi zsázsalevél,
a díszítéshez 2 szelet citrom
A Kivikupa elkészítési módja:
A kiviket és az avokádót szeleteld fel, majd a zsázsalevelekkel együtt egy botmixer segítségével törd pépesre. Ezután add hozzá a tejet meg a citromlét, és az egészet jól keverd össze.
Tipp: ha kedveled a fűszeres italokat, egy kis tengeri sóval és fehérborssal is megszórhatod.
Hatás: Megnyugtatja, pihentté, és ezáltal csábosan csillogóvá teszi a szemedet. Sok olvasás után remek regeneráló.
Kategória: Turmixok receptjei
A receptet beküldte: nefis, 2006. szept. 4. 11:27
A kivikupa elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.