Kiváltottam a chamomilla vulgaris ch5 alvászavarra, szerintetek elég jó? Én a ch15 kértem azt mondta a patikus ez is jó?! (tudásbázis)
Nyugodtam adhatod neki!!!
Sokan a homeos cuccokat gyógyszereknek minősítik, meg félnek tőle, de hidd el, hogy nem kell.
Csak segít aludni a kicsinek, nem teszel vele semmi rosszat.
És, ha lehet könnyíteni a babának, és magadnak akkor miért ne tennéd meg!!!!!
A sedatif pc tabletta, pici vízben kell feloldani, lefekvés előtt egy szem.
A chamomilla bogyó, abból 5 bogyót kell feloldani, de ezt lehet adni 2-szer 3-szor is naponta fogzás miatti fájdalomra.
ez sajna ilyen...lehet próbálkozni, de akkor lesz jó ha kibújik az összes fog.
én sima fájdalomcsillapítót adtam egy egy alkalommal-amikor sok fog jött ki és már fürdés után is sírt.
aztán meg jön más-pl. az enyém álmodós lett 2 éves korában-és akkor meg azért keltünk fel:)
Szerintem van különbség. Az alacsony potencia 5ch inkább a testei tünetekre hat, a 15 ch már közepes potenciának számít, az a lélekre is hat. Én a 15 ch-t javasolnám az esetedben. A sedatif pc jó még alvászavarra a gyerekeknek is.
Nyugodtan adhatod őket, nem szokik hozzá a gyerek, nincs semmi mellékhatása, a homeopátia szelíd gyógymód.
Nem adnék neki semmit sem, még homeopátiás bogyót sem emiatt.
Az én fiam is éjszakánként vagy 10x ébredt egészen két éves koráig, aztán egyik napról a másikra magától elkezdte átaludni az éjszakákat.
Tudom, hogy nehéz, de tartsatok ki, és hagyjátok, hogy a saját ritmusa szerint haladjon. Ti magatokon füldugóval segíthettek (felváltva hordjátok, egyik este egyikőtök aludhat másik este másikótok).
További ajánlott fórumok:
- Baba alvászavara
- Ha már kiváltottam a déli etetést, melyik legyen a következő? És mivel?
- Milyen esetben beszélhetünk egy csecsemőnél alvászavarról?
- Lehet ez alvászavar?
- Nincs alvászavarom de három napja alig aludtam pár órát. Tudtok valami természetes altatót (tea, ilyesmi)?
- Bevált valakinek a Chamomilla Vulgaris ch15 hasfájásra? Ha igen, hogy adagolta? 2 hónapos babámnak lenne