Kiütések, száraz foltok a baba arcán (beszélgetés)
Sziasztok!
Voltunk orvosnál,megkérdeztem a kiütéseket,dokinő szerint a nyála csak,úgyhogy a kamillás popsikrémmel kell kenegetnem.Remélem rendbe jön.
Köszi mindenkinek a választ,segítséget.
ha csak ott van akkor az nem ekcéma,szerintem csak kifújta neki a szél,vagy megcsípte a hideg!A bőrdoki biztos ír majd rá valamilyen jó kis zsíros kencét.
Én rendszeresen használok arckrémet a kisfiamnál mielőtt kimegyünk mert neki is voltak ilyen kiütései (Johnson1s baby soothing naturals-hideg és szél elleni arckrém) nagyon jó.Azóta nem volt ilyen problémánk,csak ajánlani tudom
az én kisfiamnak is voltak piros pöttyök a szája körül az lehet a melegtől is,vagy nyálfolyástól,nekünk legalábbis ezt mondta a bőrdoki...nem kell aggódni el múlik hamar...
a száraz foltok viszont lehet ekcéma is...a száraz részek is a szája körül vannak csak?
Sziasztok?
Kislányom 1,5 éves,és kb másfél hete megjelent az arcán, a szája körül sok kisebb pici pötty,nincs semmi a közepén,csak kis pötty,ill. szárazabb foltok.nem terjedt,csak azon a részen van.
Ez ekcéma lehet?
Valamire allergiás?
Mindent eszik amúgy,és eddig nem volt ilyen gond,ill régebben egy fürdető okozott ekcémát,de azon túl vagyunk.
Mit tapasztaltatok?
További ajánlott fórumok:
- Kisfiam arcán már több hónapja apró, piros kiütések vannak.Mitől lehet?
- Mosópor és öblítő váltás volt nálunk sensitivre, mégis a kisfiamon kiütések lettek...
- Mi lehet a baja 6 éves kisfiamnak? Az arcán pattanásszerű kiütések vannak, mint ha serdülne.
- Mitől lehetnek a barátnőm arcán pattanás szerű foltok?
- Mi lehet az oka a nyakon illetve vállakon jelentkező piros foltoknak, kiütéseknek?
- 20 hónapos kislányom arcán gyakran vannak pattanásszerű kiütések. Mi lehet ez?