Kiss D Ferenc pszi sebésznél járt valaki? (beszélgetés)
Régen én is jártam egy ilyen kézrátevős "gyógyítónál". Egy kolleganőm beszélt rá, hogy epekövet is el tud múlasztani. Lefektetett egy hasonló ágyra. Bal kezét rányomta az epe helyére -közben jobbal a szendvicsét majszolta. Ekkor már tudtam, hogy én vagyok a hülye. Még megkérdezte, hogy érzem e a melegséget a kezétől ? Mondtam, hogy igen mivel rányomta a hasamra :D
A végén azt tanácsolta, hogy igyak reteklevet és majd menjek vissza.....
Már nem emlékszem mennyi volt a tanulópénz :)
Nem vagyok az a feljelentgetős fajta.
Köszönöm, igyekszem meggyógyulni!
Igen utána kell olvasni! Az írás szerint (ha jól emlékszem) a Fülöp-szigeteken ősi gyógymód, gondolom sámán vagy akárki végezte, és onnét áramlott be ide, amikor sikeresen ledöntöttük azt a bizonyos kerítést. Akkoriban sok minden beáramlott természet-gyógyászat címén. A baj az, hogy ezeket leginkább jó kis pénzkereseti forrásnak tekintik sokan.
Az őslakosok körében azért volt hatásos, mert hittek a módszerben, hittek a sámánban, hittek az istenekben, sok mindenben hittek, erősebb volt a kapcsolatuk a természettel, mint nekünk mostani embereknek itt Európa közepén.
Hûha!
Feljelenteni nem akarod?
Gyógyulást kívánok!
Annyira jó lenne olvasni más tapasztalatait is.
120 ezer forintot hagytam ott.:(
Elég hosszadalmas elmagyarázni ,olvass utána.
Amit velem csinált, annyi volt, hogy lefektetett egy olyan masszírozó ágy félére, amit körbe tudott járni. Be kellett csukni a szemem és ő koncentrálva, energiát adva, a rezgéseket helyre állítva, csakrákat feltöltve "kezelt".
Sosem hallottam még erről a "gyógyítóról", most kerestem a neten utána. Nem találtam semmit, csak a saját oldalait. Ott a rengeteg köszönetet, ami számomra gyanús,mert a köszönőlevélben nem hiszem, hogy mindegyik beteg leírja a tüneteit, hányszor ment el, hányadik kezelés után vált gyógyulttá.
Maximum a tényt, hogy köszöni meggyógyult.
Ami megtörtént, ne bánkódj rajta, mert az is árt az egészségnek.
Van, amikor a hit, hogy valamitől meggyógyul elindít egy gyógyulási folyamatot.
Én ingyen kívánom neked, hogy gyógyulj meg!
Ha az ember beteg, a helyzete kilátástalan, akkor sok mindent elhisz. Ezt használják ki az ilyen "gyógyítók".
Csak egy ember jelentkezne akit meggyógyított nemérezném magam ilyen hülyén.
További ajánlott fórumok:
- Jahn Ferenc Kórház szülészete
- Dr. Kovács Ferenc - Plasztikai sebész
- Pest Megyei Flór Ferenc Korház Szülészete-Mi a véleményetek, tapasztalataitok róla?
- Kiss D. Ferenc pszi-sebész
- Ismer valaki nővért vagy ápolót Jahn Ferenc kórház pszichiátriai osztályról?
- Miskolcon a Szent Ferenc kórházban rendelő pszichiáterekről szeretnék véleményeket!