Kisfiam megette a csokinyuszit, a csomagolás egy részével együtt. Aggódjak? Mit csináljak? (tudásbázis kérdés)
Helló!
Most átérzem azt, amit Te akkor érezhettél. Tegnap este olyan gyomorideggel feküdtem le, hogy nem igaz. Egész este nem aludtam semmit és csak forgolódtam.
Egyébként a Kisfiam olyan aranyos volt, ott ült a kiságyában, büszkén, mert ő megevett egy fél csokinyuszit. :)
Szia!
Egyszer egyik reggel nem keltem fel a Fiamra,hogy Ő már felkelt és mire észleltem,hogy Ő bizony már ébren van,megevett 2 csekkemet :) Totál bepánikoltam én is,hogy mi baja lesz,hívtam a védőnőt,gyerekorvost,sőőőt még itt a fórumon is érdeklődtem a csajoktól én is,hogy most mi lesz,de semmi nem lett Hál Istennek. Ne aggódj!
Reméljük legközelebb nem fordul elő,azért a bűntudat ott volt rendesen,hogy rosszabbat is csinálhatott volna...
Köszönöm szépen a megnyugtató válaszokat! :D
És jogos a kérdés, hogy hol voltam: Tegnap jött egy ismerősöm látogatóba és mivel csak jóval Húsvét után fogunk találkozni ezért hozott a fiamnak egy kis ajándékot. Mondtam neki, hogy a fiacskám még csak most kelt fel és még a kiságyában pihenget, majd odaadja neki később. Azért beszaladt hozzá köszönni. Egy pár perce rá megyek érte, és látom, hogy tiszta csoki a gyerek szája...
Nagyon megijedtem. Nem is gondoltam volna, hogy odaad egy kisgyereknek egy csokinyuszit.
Hát így történt. :(
Bocsi, de az első gondolatom az volt, TE hol voltál???
Szerintem sem lesz gond, de a kajálásnál jobban oda kellene figyelned. Sok rossz dolgot hallottam már, nehogy veled is megtörténjen.
További ajánlott fórumok:
- Mit csináljak? A szívemre hallgassak vagy az eszemre?
- Elváltam miatta. Várjak még? Mit csináljak?
- Mit csináljak, ha a párom szülei bejárkálnak a házba, amikor senki nincs otthon?
- Mit csináljak a kolléganőmmel, ha szórakozik velem?
- Mit csináljak, hogy ne érezzem magam rosszul?
- Megőrülök a férjemtől, pedig nagyon szeretem! Mi a fenét csináljak?