Kisebbik gyerekek (beszélgetés)
Jól vagyunk...
elkezdődött a suli...
zajlik az élet rendesen...
Szia! Gyerekeknek semmi baja, most Áron sem olyan nyűgi pedig fog még sehol. Annának is egy napos taknya volt. Én viszont 3 napja szenvedek. Még jó, hogy 1000mg C-vitamint szedek naponta, mi lenne ha nem? Anyósom fekszik, ő is már jobban. De keresztelőre nem tud jönni. Én aktívan készülődök, most adtam magamnak egy kis időt míg a gyerekek alszanak....
Mizújs?
hú bocsi ezt elég zűrösen írtam le
szóval úgy akartam hogy remélem nem lett betegebb csak a vessző meg a gondolat...
Remélem nem lett jobban beteg...
Jeszum!!!
és most mi van vele fekszik?
jobb, de nem rózsás a helyzet
a kicsi náthás és nyűgös, remélem ebből nem nagyobb betegség hanem fog lesz végre.
anyósomnak pedig elszakadt a combizma akkorát esett tegnap....
tényleg dühítő tud lenni mikor feleslegesen megy az ember
...
remélem már jobb a kedved
Sziasztok!
Sehol senki? Borzalmasan rossz napom volt. Egy oltóanyagot 4 patikában nem kaptam meg, kisfiamnak sehol nem találok fehér kardigánt és még sorolhatnám. Ezekkel azért megbékélnék, tistában vagyok vele, hogy egyik sem jelenti a világvégét. De tiszta méregzsák vagyok!!!!
jó ötlet :)
most nézem a cukrász pasit
szezám utcát csinálnak :)
az sem rossz :-)
de azért nem aprócska Áronkám elég furi lett volna madeirás ruhácskában...
Valahol örülök, hogy nem jött be a számításom, hogy a második is lány lesz. Pedig biztos voltam benne. De egy kislánynak nem a legjobb az, hogy sosem kap új kisruhát mert a nővéréről tuti van egy megfelelő. Én javarészt így voltam. Na, ilyen gondom az enyémeknél nem lesz.
akkor probléma megoldásból nálatok sincs hiány :-)
na de ettől nagyobb gondjaink ne legyenek!
nekünk most szombaton lesz.
Nekünk az nehezíti a szervezkedést, hogy apunak, nekem szülinapunk volt/lesz, lesz 4 névnap, házassági évforduló és apu még nyugdijas is lett.
Szóval olyan tortát csináltattam, amit 3 fele osztottunk és más-más lesz a díszítés rajta :)
nem nevetek
nekünk kétféle volt egy nacis és egy hatalmas szoknyás
mivel akkor nagyon hideg volt mindkettőt ráadtuk :)
:)
nekem a gadróbban el vannak téve a keresztelő rucik :)
Sziasztok! Sehol senki?
Elkezdtem megszervezni kisfiam keresztelőjét. A férjem persze kérdezte, hogy minek. Nem volt kedvem újra elmagyarázni neki, úgyhogy közöltem: azért mert a nagynak is volt. Nem vitázott.
Sziasztok...
Ma igazi őszi idő volt :)
közben elbúcsúzom mert nem látok az álmosságtól.
Jó éjt!
régen váltál el?
Nyugodtan mondd meg ha nem akarod, hogy erről kérdezősködjek!
gyorsan
és kicsit uncsin...
jókat nevettem az x faktoron...
ennyi
:)
igen van egy pár...
belenéztünk mindkettőbe.
van aki duplán állt sorba önbizalomért