Kisbabám érkezése előtt mivel tudnám alaposan kifertőtleníteni a (felültöltős) mosógépemet? (tudásbázis)
Zebracsikó megadta a legjobb választ neked: A folyékony azért ajánlatos, mert jobban feloldódik a vízben és nem marad a ruhácska szálai között.
Kevésbé késztetti a babádat hapcizásra és kissebb az esély a kiütésekre.
Kics fiúnk, most múlt 5 hónapos és minden ilyen dolog elkerülte :-)
Popsikenőcsből pedig mindenképpen a gyógyszertárban összeállított termékkel kezdj és és orvos álltal felírható fürdető krémmel.
A rendrakást jó, hogy most megcsináltad, mert amíg nem alakul ki a rendszered ugysem lesz rá időd :-)
szerintem az sem árt neki.
össze biztosan nem megy tőle :DD
bár értelme nincs, hiszen nem szívja magába a vizet a lego
Nekem 9 év van köztük, az jó, hogy a másik már nem kicsi, így jobban oda tudsz figyelni a babádra, de nem jó, hogy a nagy különbség miatt néha olyan volt, hogy két egykém van (ráadásul az egyik fiú a másik lány...)
Jó egészséget, sok boldogságot nektek!
a legókra egy jó tipp:
mosózsákba kell tenni vagy párnahuzatba bevarrni őket (nagy lóöltésekkel elég, csak ne tudjon kihullani) és 40-50 fokon át lehet mosni a mosógépben!!!
:D :D ezt még nem is hallottam.
Hát igen igazad van, persze, hogy vasalni is fogok, de most végre kiült rajtam a fészekrakó ösztön (amire már hónapok óta vártam), és mindennek csillognia kell... Nem tehetek róla. :D :D Átrendeztem a fél lakást, kipakoltam és kipucoltam a létező összes szekrényt stb-stb... A fiam legóit egyesével áttörölgettem... Istenem, nem ismerek magamra :D :D :D Sajnos majd elmúlik...
egyáltalán nem bőrbarátabb, csak jobban feloldódik a vízben és így nem marad belőle a ruha szálai között.
DM-ben lehet kapni GABI mosószert babaruhákhoz, és Gabi öblítőt is. Jó illata van
én ezt a viccet úgy ismerem, hogy a pelenkát az első gyereknél még mossa-vasalja az anyuka
másodiknál már csak mossa
harmadiknál csak forgatja
:)
egyébként nem tudom, minek fertőtleníteni a mosógépet, mikor a babaholmit úgyis vasalni kell (eleinte)
Az edet kiváló erre a célra!
20%-os legyen és 1litert boríts bele!
És a kisbabád miatt érdemes áttérni a folyékony mosószerre!
Valamennyire fertőtlenít is. Télen pl. szoktam ecetes vizet forralni, és azzal "bebüdösíteni" a házat.;)
90 fokon kétlem, hogy bármi virgonckodna;)
hali! Köszi. De az ecet fertőtlenít is? nem csak vízkövet old?
Nekem az a bajom, hogy eddig por alakú flóraszeptet használtam 90 fokon, és az mosás közben jól felhabzott, és a hab mindent átjárt. Viszont bejártam ma a fél várost, és mindenhol csak folyákony flóraszeptet lehet már kapni... :(
További ajánlott fórumok:
- Elöltöltős vagy felültöltős mosógép?
- 120 ezer forintból ti melyiket választanátok? Egy AEG felültöltős mosógép vagy Candy elöltőltős mosó-szárítógép?
- Melyik a jobb, ha a mosógép elől vagy felültöltős?
- Whirlpool mosógépem nem használ öblítőt-mi lehet a gond?
- Hogyan érhetném el, hogy szebben mosson a mosógépem?
- Mosógépen - 2 éves lesz, Indesit felültöltős - kívülről rozsdásodik. Mitől lehet ez?