Melyik a jobb, ha a mosógép elől vagy felültöltős? (beszélgetés)
Akkor egy szupermacska volt.
Meine cica nem ment bele.
A felultoltos a ket oldali felfuggesztes miatt nem lesz csalen csapagyas. De oldalt toltok, es be van epitve, mert igy van hely a konyhaban.
Ahol regen laktam, ott nem is volt mosogep, hanem X ido, amikor a kozossegit hasznaltam.
Apam ahol lakik, ott nem megadott ido van, hanem beirjak magukat ki mikor mos-szarit.
Elsore furcsa volt.
nana, minden is elromolhat....-)
de bízni kell a szerencsénkben..-)
A macskáknak nem akadály az ajtó nyílása.
A mi cicánk simán bement a felültöltősbe is és az előltöltősbe is.:DDDD
Ahogy a cipős szekrénybe is és a szerszámosba is.
Mindegy volt neki, csak valahová bebújhasson:D
Ha megveszed egy életre szól .
A media marktban néztem ,most 2.170 euro .
Egyébként nem.
Volt már olyan, hogy 1 db kimaradt, de már teleszívta magát vízzel, lekapcsoltam, megvártam, amíg megengedi kinyitni az ajtó és bedobtam és újra kezdtem a mosást. Épp csak annyi víz van benne, hogy a dob alján látható...
Néztem, soknak ennyi most mar- Bosch, Whirl Poole, Gorenje. Az enyém gyengébb.
Nemcsak a csikok, hanem az egész farok. Azért kicsi a medvének. :)) Be kell idomitsak egy medvét, hogy megcsinalja helyettem a mosast és teregetést.
Nekem a hetvenes évek végétől már MIELE volt.
Egy se ment tönkre, soha az életben.
Volt, hogy költözésnél az új lakó átvette, így az ott maradt.
Az árakat, főleg a maiakat nem tudom, de nem olcsó.
Ezekre tényleg azt mondhatom, hogy minőség.
Nálam mindkét gép azt teszi amit én elvárok tőlük.
Én németben vettem őket Frankfurtban, de magyarban sosem hallottam erről a márkáról, anyámnak valami Hajdúja volt azt hiszem.
MIELE :a mosógépek Rolls Royce.
(féléve kb.800 euro volt leárazva ,én idióta nem vettem meg )
Az jó!
A barátnőméből nem lehet kiszedni és mindig kínlódik a tisztatással.
Nekem utoljára elég régen volt energolux felültöltős gépem, ennél a gépnél a dob mellett volt az adagoló.
Nekem a felültöltős tetszik inkább, de 7. éve méret és minőség miatt elöltöltős van. A felültöltősből kényelmesebb kiszedni a ruhát szerintem.
A mostani is szépen mos.
Márkafüggő is. Az eloltoltosokbe is lehet már bedobni menet közben is szennyest, ha kimaradna valami.
Mennyire szeretsz hajolgatni, guggolni az is lényeges. Ha fáj a derekad, térded, inkább felültöltőst válassz.
az én gépem 1700-at pördül a centrifuga alatt...
Mosómasa farkáról lejönnének a csíkok, azt hiszem..-)
Nekem elöltöltős van, összeépítő kerettel a tetején a szárítógép van. Ez kizárta a felültöltős mosógép lehetőségét.
Korábban felültöltős volt, azzal sem volt semmi gond, a mostanival sincs.
Az élettartam szerintem nagyban a márkától is függ, illetve a használat gyakoriságától.
További ajánlott fórumok:
- Elöltöltős vagy felültöltős mosógép?
- 120 ezer forintból ti melyiket választanátok? Egy AEG felültöltős mosógép vagy Candy elöltőltős mosó-szárítógép?
- Mi a véleményed a Whirlpool felültöltős mosógépekről?
- Mosógép! Hogyan lehetne szépen kitakarítani a felültöltős mosógép tartályát?
- Milyen márkájú felültöltős mosógépet ajánlanátok?
- Electrabregenz előltöltős vagy Privileg felültöltős a jobb? Véleményeket várok akiknek van ilyen gépük!