Kis mell, nagy mell. Kinél mi a zavaró? (tudásbázis)
Nekem nagyon kicsik. :(
Emiatt nagyon szégyenlős vagyok, fürdőruhát sem merek felvenni, mert olyan lapos vagyok. De a hasam az persze nagy.
Amugy praktikusság szempontjából jobb a kicsi.A naggyal több a gond mint a kicsivel.Nekem is nagyobb van de határeset.Így még elvagyok vele,semmi baj igy a mérettel, de nagyobb nem kéne, mert később megereszkedhet, esetleg lóghat és nem biztos hogy szebb mint egy csinos kicsi, ami még 40 felett sem ereszkedik úgy meg, és nem kell állandóan melltartót hordani.
Sokszor nem értem azokat akik nagy melleket akarnak vagy vágynak rá.Inkább örüljenek hogy kicsi és nincs vele gond.
hat a pasik szemszogebol.... ;)
:D
szerintem a kismelueknek sincs ilyen szerencsejuk, es irigylik hogy a masiknak van mit mutogatni a mely dekoltazs alatt.
hidd el :)
Hááát,én kb negyed ekkorával már nagyon beérném.
Legalább négy kiló a súlyuk,és a gerincem nem bírja-a hátam meggörnyedt.-nagyon rossz.
Inkább legyen nagyon kicsi:))
igen, de 45 évesen elég kockázatos, és nem csak a gyerekre,hanem az anyára nézve is nem?
minél több idő telik el, és a szülő nő minél öregebb lesz annál nagyobb a kockázat, és nem csak a halvaszületésé, hanem az egészséges gyerek világrahozásának a kockázata is.
Te máshol is érdekesen gondolkodsz.
Szerintem mindenképpen meg kell próbálni, akármit is hoz az élet. Néha becsúszik ilyen is, sajnos...de a következő olyan egészséges lehet, mint a makk, és sima hónapok után sima szüléssel!
Hmm..., te lehet hogy nem próbálkoztál volna a saját helyzetedben, de én igenis mindent próbáltam megtenni, hogy több gyermekem lehessen.
Az hogy ki hibája ez a halva születés? Nos fogadott orvosom volt, és hiába értesítettem egy este hogy úgy érzem baj lesz, de fittyet hányt rám, és hajnali 3-kor kellett bemennem mert már akkor elfolyt a magzatvizem. Nos ott sem foglalkozott velem, átadott egy helyettesítőjének, de az sem foglalkozott velem, majd akiről mindenféle rosszat hebegtek habogtak pont az volt aki tiszta szívvel mindent megtett.
sajnálom hogy így alakult, de akkor neked már nem is érdemes próbálkozni..
én az első halvaszülés után se próbálkoztam volna mégegyszer az biztos
Bocsáss meg, ezt nem tudtam!
Ne haragudj!
Bár a férjem bolondul értük, én a felét odaadnám bármikor bármkinek.
Bocsi, de hogy érted azt, hogy szülésEK?
Nem 1 fiad van?
itt vagyok, olvasom őket.
Nem ne értsétek félre, nem viccből írtam ki.
Engem is zavar a méretem, de nem azért mert akkora hogy viselni alig bírom. Nem kicsi nem nagy, de egykor én is nagyobbat szerettem volna.
És tudjátok miért? Nos épp azért mert a mai férfiak erre buknak, pedig ahogy itt olvasom ettől szenvednek a nagymellű Nő társaim.
Már én sem akarok nagyobbat, hiszen koromhoz képest nagyon csinosak szülések után is.
További ajánlott fórumok:
- Kinél milyen mellékhatások jelentkeztek asztma elleni (szteroidtartalmú) spray használata miatt?
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után kinél, milyen mellékhatások léptek fel?
- Időnként nagyobbat dobban a szívem? Lehet, hogy szívritmus zavarom van?
- Van a párodban nagyon zavaró hiba, de mégis szereted?
- Segítsetek, a gépemen hiába állítottam be a felugró ablakok tiltását, egyfolytában felugranak mégis a reklámok, nagyon zavaró!! Mit tegyek?
- Sygate Persoval Firewall felugráló ikonja mit akar jelezni, traffic log, stb? Nagyon zavaró, hogy lehet kiiktatni, vagy mit kér?