Kirándulást szervezek Debrecenbe. Tudnátok segíteni, hogy mit nézzünk meg? (tudásbázis)
Sziasztok!!
Jól ki tolódott az idő pontunk:((Augusztus elején megyünk!
Két kérdésem lenne.Remélem tudtok segíteni.
-A strandra külön belehet menni a gyógyfürdő részbe nem kell drága élmény fürdő belépőt venni,ami időhöz is van kötve.
-A Nagyerdőn olcsó étterem, van-e?
Köszönöm mindenkinek a segitséget!!
Április-május az időpont.Egy cukorbeteg klub csoportot viszek.Régen mint irtam ott laktunk,de egy helybeli jobban ismeri a várost úgy gondoltam jobban tudtok segiteni mint a net!
A tervem:
Nagytemplom,Ref.kollégium,séta a Belvárosban,majd villamossal ki a Nagyerdőbe itt szabad program lenne állatkert vidámpark csónakázótó/meg van még?/
Valakinek van még ötlete szivesen veszem!!
A Zsuzsi Erdei Vasút tényleg szintén jó ötlet.
De érdeklődni érdemes előtte, mert a menetrend szerint áprilistól közlekedik október végéig.
A múzeummal kapcsolatban ez olvasható a honlapon:
A Déry Múzeum felhívása:
Tájékoztatjuk Tisztelt Látogatóinkat,hogy a Déri Múzeum 2010. szeptember 15-től
- felújítási és korszerűsítési munkálatok miatt -
zárva tart.
Megújult kiállításainkkal előreláthatólag
2011. szeptember 30-tól várjuk Önöket!
Déry Múzeum a Munkácsy trilógiával, Modem, Kossuth tér, Élményfürdő a Nagyerdőn, Állatkert-Vidámpark, Csokonai Színház, Nagytemplom, Kálvin tér, Református Kollégium, Piac utca, Szent Anna Székesegyház, Kossuth Egyetem és parkja, Zsuzsi kisvasút.
Hortobágy: 9 lyukú híd, Hortobágyi csárda, Pásztor Múzeum, Pusztai Állatpark, Madárkórház, Epona Lovasfalu
Hajdúszoboszló: fürdő, repülőtér (lehet ejtőernyőzni, hőlégballonozni)
Vekeri-tó Pihenőközpont, Erdőspusztai Bemutatóház, Bánki Fűvészkert
Jó szórakozást! :)
Ebből mazsolázhatsz. Szerintem nincs olyan ami Db-ben ne lenne meg, csak az a kérdés hány napra jösz és mi az érdeklődési területed. :-))
Kellemes időtöltést!
Debrecennek az a része ahol nagy létszámban fordulnak elő természetesen barna bőrű emberek.:)
Egyébként a Modembe is érdemes benézni.
Én a helyedben szétnéznék a neten hogy adott időpontban milyen programok lesznek.
Igazából más látni való nem is igen van Debrecenbe.
Talán még a Vekeri-tó környékén lehetne egy nagyot sétálni és ott esetleg egy jó ebéddel összekötni..de ebben a téli időszakban nem biztos, hogy jó ötlet
Kirándulást szervezek Debrecenbe.Tudnátok segiteni,hogy mit nézzünk meg?
Régen ott laktam,én leragadtam a Nagytemplom,Kollégium,Nagyerdő-nél.
További ajánlott fórumok:
- Csoportos kirándulást szervezek Rápótra! Ki tart velem?
- Magánlabort keresek sürgősen Debrecenben. Tudna valaki segíteni?
- Vendéglátó képzést keresek Debrecenben! Sürgős, valaki tud segíteni?
- Jó nőgyógyászt keresek Debrecenben, tud valaki segíteni?
- Gyermekkardiológust (MAGÁNRENDELŐT) keresek Debrecenben. Tud valaki segíteni?
- Tudna nekem valaki segíteni, hogy Debrecenben melyik üzletben lehet JOVI zsírkrétát venni?