Király Viktor az amerikai Voice-ban (beszélgetés)
Köszi a videot
Hat ez nekem se jött be, ennel sokkal jobbat is tud a Viktor, nem tudom mit ugyetlenkedett, meg azok a magas hangok is tulzas volt mar, rossz volt a szam is, remelem tovabbmegy, hogy kitudja javitani ezt..
Ha tudtok fejlemenyt irjatok, köszi :)
"magyarként áll ott"?
egy fenét.
ő egy magyar gyökerekkel rendelkező átlagos amerikai fiatalként áll ott
na most néztem én is, Gwen már az elején rá volt kattanva, nem lepett meg, hogy elrabolta :))
ez ey kis segítség, de nem hiszem, h sokáig fut jutni a show-ban, de drukkolok neki. az a baj szerintem, bár nem vagyok szakértő, hogy nem ereszti el a hangját, nincs hosszú kifejtett hangok, hangszín, dinamika tök jó, érzem, hogy lenne benne pedig még több
pár éve mikor a megasztárban feltűnt, sokan itthon azért támadták, mert nem Magyarországon született. akkor ezzel volt tele a net. most azzal, hogy mennyire büszkék rá az itthoniak, hiszen magyarként áll ott.
de nehéz kiigazodni az embereken....
Nem így gondoltam, hanem, hogy (mint ma kiokosodtam) amerikai állampolgár indultat csak az amerikai Voice-ban. ;) Illetve ez esetben kettős állampolgár, de köll, hogy ámerikai is legyen :)
Jesszus :SS
Jah, értem, tehát egy amerikai versenyben résztvevő amerikai színű amerikait xaroz a fél ország. Nájsz :o)))
Ma olvastam valamelyik hírportálon, hogy meghalt Bodnár Attila fia, és valamelyik arctalan nagytudású azt bírta írni, hogy mint ember sajnálja, de énekesnek semmit sem ért, neki sem volt jobb hangja, mint az agyonsztárolt viktorgyereknek :/
Jól énekelt. De vki írta, h a Knockout-ban alul marad az ellenfelével szemben, csak Gwen megmenteni a kieséstől. Ha minden igaz...
Bár szerintem vannak nála jobb énekesek is. Szóval ha élő show-ba kerül, akkor azon fog múlni, h mennyire szimpatikus a nézőknek. Bár a lányoknak lehet be fog jönni. :D
További ajánlott fórumok:
- A Megasztáros Király Viktorról (alias Király Linda öccse), vélemény?
- Az amerikaiak miért a 18-21 éveseket küldték a háborúba meghalni? Miért nem a felnőtteket?
- Az amerikai gazdaság kihat a magyar gazdaságra is, így az egyedekre is. Te mit vársz, mit remélsz Barack Obamától?
- Az amerikai filmekben higiéniai vagy kényelmi szempontból nem ér össze a wc ülőke eleje?
- Milyen színűre festessem amerikai konyhás nappalinkat?
- XXS / Amerikai nullás méret, mit gondoltok?