XXS / Amerikai nullás méret, mit gondoltok? (beszélgetés)
Inkább hullás méret. xD
Amúgy meg hajrá, valahogy meg kell szabadulni a genetikai hulladéktól is.
Nagyon szélsőségesen látod ezt a súly kérdést, meg te magad is azt mondtad hogy tetszett neked a 34-es méretű ruha, amikor felvetted... Ezért nem értem, miért a tervezőre hallgatsz, az életed párja helyett? Attól, hogy ő ruhatervező, ő a maga kis elvont világában lebeg, és nem biztos, hogy a szavait szentírásnak kell venni. Szerintem, maradj a 34-es méretnél, mert valószínű, hogy a vendégsereg észre se venné a különbséget a két méret között, maximum megállapítanák, hogy "de sovány vagy" de ezt sem hiszem, hogy dicséretnek szánnák.
De nem rosszindulatból írom ezt, én is 34-es méretet hordok és látom magamon, hogy ha fogynék, akkor inkább hátrányomra mintsem előnyömre válna
Jaja, ez a másik véglet!
És tudod?
Közte van a normál méret:)
ruhára... amiben azt látom, hogy igen, ilyen alkatra tervezték, arra azt mondom, hogy IGEEEN! szóval igen, centire mérem.
szóval igazad van, "gyúrnom" kéne!
Akkor még egy kérdés, mert mostanában ez a mániám ;)
centire vagy kilóra méred a karcsúsodásod? írtad, hogy a férj jelölt sportoló. mi lenne, ha csak vékonyodnál, de kilóban már nem fogynál. ez szerintem egy jó kompromisszum, ráadásul kikérhetnéd erről a Férfi véleményét is, amit - mint tudjuk - imádnak a teremtés koronái.
Veszem észre!
:-D
:-D
:-D :-D
Jó, akkor ha valaki ki dobja a taccsot mellém, akkor eszembe fognak jutni a szavaid, hogy átléptem a jó ízlés határait és nem voltam tekintettel másokra!
Ja és képzeld, amikor látok egy tinit 80 kilóval a 150 cm-es "magasságához", akkor meg nekem forog a gyomrom és rögtön arra gondolok, hogy a tesi tanárral nagyon nincs jóban :-)
Köszönöm!
Amúgy igen, elég menő leszek a ruhában ;)
Szerintem ehhez a magassághoz ez a súly nem szép és abban az álom ruhában sem hiszem, hogy jól mutatnál majd, de te tudod.
0-ás méret? Ettől menő leszel? Vagy divatos? Vagy szép? Ki szerint?
A stílus pedig nem a méretből fakad, hanem az ember jelleméből.
Látok jó pár anorexiásat naponta és ha őket látom forog a gyomrom és közben farkas éhes leszek, mert nem akarok még véletlenül sem olyan lenni. Borzasztóan néznek ki. Ez egy pasinak sem tetszi, csak a 0-ás méretűek gondolják úgy, hogy igen.
Nem értem, hogy miért kell a jóízlés határait átlépni. Másokra is tekintettel kellene lenni!
Nézd csak meg mit írtál ki az adatlapodra a jó üzletről?!
Szerintem te jó portéka lennél bárki számára. Bíráskodni látom igen tudsz? Más valamit? Netán érveket? - Azt gondolom már nem!
Köszönöm neked is egyébként!
Bosszant, nem bosszant, vannak eltérő vélemények.
:-)
Bírom a kiképzést :-D, szeretem, ha nem bárány módra megy egy beszélgetés menete! :-)
Szerintem is:)
Mitzer!
Jó pont neked :) Először nagyon felbosszantott a témafelvetésed, de belátom, hogy alapvetően - bár teljesen másként állunk a kérdéskörhöz - korrektül állod a kritikus hozzászólásokat is. Magyarán veled érdemes beszélgetni/vitatkozni/véleményt ütköztetni, mert nem lesz belőle partalan sárdobálás.
19 év... Nem kutya! De a kutyáid édesek, csak úgy mellesleg!
Mi csak 8 éve vagyunk együtt, de soha nem kellett visszafognom magam, mindig érvényesült az akaratom!
Most dumál, de azért mindig büszkén mutogatja a "régi" képeimet. Szóval nem vagyok ám olyan szörnyeteg, aki elnyomja szegény párát.
Nézd meg az adatlapomon hány éve vagyunk együtt:)))
Ismerjük egymás gondolatait is, úgyhogy nekem már könnyű dolgom van;)
ó, de kedves vagy, de sajnos nem megy!
a leendő férjem nem illene bele a környezetbe :-) mivel sportol, így nem is tudnám lefogyasztani auschwitzi szökevénnyé, de azért köszi!
majd ha bedobja a törölközőt az esküvőszervezőm ebben a két hétben, akkor mindenképpen felkereslek, hogy gazdagodhassak ilyen magas színvonalú tanácsokkal!
Köszönöm a tippet!
Ez igen, kettőt ütöttem egy csapásra, spórolási praktikákat is kapok! :-)
Nála nincs esélyem! :-P
Te hallgatsz a párodra? :-)
Szerintem a tervezőhöz kellene feleségül menned. Ideális lenne.
Rá legalább hallgatsz;)
Szerintem az a legfontosabb, hogy Neked tettszen, szerintem ne hallgass a tervezőre,hülyeségeket beszél. Én is -xs-es méret vagyok, sőt némelyik XXs is fel jön rám, de nem is szeretek olyat hordani...
Ha lesz menyasszonyi ruhám én biztos nem akarok majd XXSet :)
Felpróbáltam, igen!
Nekem úgy is tetszett, de a tervező szerint így lesz(lenne) az ideális!
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Mit gondoltok a muszlim nőkröl?
- Mit gondoltok azokról akiket férjük, párjuk szeretőjük tart el?
- Mit gondoltok szülőként arról a tanítónéniről, akinek az alkarján tetoválás(ok) van(nak)?
- A gyerekkori elhanyagolás hatásai, mit gondoltok erről?
- Tudja valaki, hogy egy amerikai méretezésü 38-as alsónadrág mekkora magyar méretezésben?