Kinek volt már ilyen rendszertelen? (tudásbázis)
Mi a helyzet, Rachel30?
Megjött a menstruációd végül? :)
Minden rendben, Rachel30?
Teszteltél?
Akkor elképzelhető, hogy ovulációs/középidős vérzés lehetett. Nekem is akkor szokott fájni a derekam.
Azt hiszem a Rossmannban is lehet venni ovu tesztet, vagy gyógyszertárban.
Terhességi tesztet nem csináltál?Bár az még úgysem mutatna ki semmit. Nem valószínű, hogy a beágyazódástól véreztél volna. Az azt jelentené, hogy a kb. 10 nappal ezelőtti akciótól estél teherbe, de csak akkor, ha épp akkor ovuláltál, az viszont túl korai lenne, ha 28 napos a ciklusod. Szóval szerintem, ha elmúlt a vérezgetés, akkor ne aggódj! Ha nem múlik vagy erősödik a has/derékfájásod, akkor azért menj el dokihoz!
Úgy értettem, hogy a ciklusod hány napos szokott lenni, nem a menstruációd, tehát azt, hogy hány napra jön meg? 28 vagy 30...? Attól is függ, hogy ovu-e. Én az ovulációs tesztet a DM-ben szoktam venni. CORAX 5 db van benne, nem olcsó mulatság, de ehhez gyorsabban hozzájutsz talán mintha neten rendelnél.
Egyéb panaszod nincs? Derékfájás, alhasi fájdalom, hasszurkálás?
Szerintem, ha negatív lesz a terhességi teszt, akkor megnézheted ovu teszten is. Hány napos szokott lenni a ciklusod? Mert, ha most vagy középidőben, akkor ez simán lehet ovulációs fájdalom, pecsételő vérzéssel. Terhességi tünet még nem hinném, ha mégis akkor ez beágyazódási tünet lenne, de az az akció után 10 nappal szokott jelentkezni...akkor meg a terhességi teszt még nem nagyon mutatná ki. Szerintem az ovu teszt a megoldás. Egy próbát megér...
.
További ajánlott fórumok:
- Vágóhídi dolgozók vagy akik látják a rendszert közelről, tényleg ....?
- Milyen fogyókúrát ajánlotok? Sajnos semmi rendszert nem tudok az étkezéseimbe vinni a munkám miatt
- Milyen problémákat okoz az ha valaki rendszertelenül fogyasztja a kávét?
- Volt valakinek egészségügyi kaparása, mert rendszertelen volt a ciklusa?
- Az ilyen rendszertelen vérzés utalhat terhességre?
- Kicsi gyerekszobába milyen játéktároló rendszert (bútort) vásároltatok?