Kinek van hasonló baja? (beszélgetés)
Igen az volt a szemész,laborba is küldött.
De,kaptam CD-t is róla...Én is kiváncsi leszek,lehet,hogy kimerültség...?...2 éve nem voltam szabin és nem volt egyszerű az elmúlt másfél évem...
Szemész utalt neurológiára,onnan küldtek MR-re.
Szédülés,látás romlás,hányinger,kézzsibbadás ilyenek.....
Most ezzel kell majd menjek a neurológushoz vissza......de nem egy százas egy pasi.....borzasztó:D
Sziasztok!
Minden negatív,amiért küldtek,azt kizárták....
Ennyi van írva még:a bal artéria vertebralis a nyúltvelőn benyomatot okoz.A nyúltvelő diszkrét neurovascularis compressiója.
Na most ezeket bogózom....
Nekem volt,míg benne feküdtem....
Kaptam,de majdnem a végén....furcsáltam is.
Neked akkor minden jó lett?....Téged ki utalt be?
Kedves Oxigén,köszönöm!:)
Valóban lenne mit rendbe tegyek.
A mozgást tervezem,igazán rám férne,mert most nagyon lusta lettem,régen mozogtam,csak neki állnom mindig nehéz......
Majd hétfőtől....szoktam mondani.:D
Kedves Telofa! Én azt ajánlom, ülj le, és gondold végig, mi nincs rendben az életedben, mi az, ami ellen a szervezeted tiltakozik? Nekem is voltak hasonló tüneteim, előbb orvoshoz mentem, rögtön gyógyszerek... Nem akarlak elkeseríteni, de ha beállsz az orvosok által megszabott "gyógyulási" útvonalra, egyre több gyógyszert fogsz fogyasztani, és egyre betegebb leszel. Én nem akartam a környezetemben élő orvos-gyógyszerfüggő emberek sorsára jutni! Rájöttem: évek óta nem mozgok, viszont rengeteget idegeskedem. Elkezdtem intenzíven edzeni magamat és pillanatok alatt visszatért a jó közérzetem! Ehhez aztán még hozzájött, hogy elkezdtem nagydózisú étrendkiegészítőket szedni (ajánlom Lenkei Gábor: Cenzúrázott egészség c. könyvét), később csökkentettem a szénhidrátot az ételeimben (Szendi Gábor: Paleolit táplálkozás).
A lényeg tehát: egészséges életmód! Ez kihat a lelki egyensúlyodra is! De persze fontos, az is, hogy igyekezzél pozitív gondolkodású lenni, töröld ki a lelkedből az összes fájdalmat, problémát, negatívumot, a szeretet irányába vidd el az összes érzelmedet tudatosan!
Sziasztok!
Voltam szombaton,semmit nem éreztem,csak a fejembe nyomást......másfél órát vártam,de szerdára kész lesz az eredmény.
Kosmodiskem nekem is van,régen tök sokat hordtam..meg is keresem:)
Azért a masszírt is bírnám,napi szinten:)))
Már ideje volt, hogy valaki meg is vizsgáljon normálisan! Nyugi, jobb ha megnéznek rendesen, és utána tudsz lépni valamerre!
Igen, a nyaki csigolyák is csinálnak valami ilyesmit. Azt meg röntgenezni szokták. De most már úgy látom, végre jó kezekben vagy!
Anyagilag nem állok jól,de lottózom,lottózom:)
Aranyos vagy,de szombaton 2-re sikerült időpont./lett egy üres hely/
További ajánlott fórumok:
- Beszéljünka HPV-ről! Kinek van hasonló baja?
- Gócos, gyulladt mandulák, műtét. Van/volt valakinek hasonló problémája?
- Görbe a lányom lába. Van valakinek hasonló tapasztalata?
- Ha megjön 1-3 napig csak feküdni tudok hányingerem van, gyenge vagyok és szabit kell kérnem mindig. Valakinek hasonló? Tippek?
- 10 hónapos babámnak a fenekében 40, 1 fokos láza van, voltunk már orvosnál vele, mit tehetünk még, volt már valakinek hasonló gond?
- A lányom megette egy plüss méhecske bélését. Történt már valakivel hasonló? Lehet valami baja?