Kinek sikerült már paleoval fogyni? (tudásbázis)
Kedves Kockásfülünyul!
Én két és fél hónapja paleózom két barátnőmmel közösen, de én készítem a napi menűt mindhármunknak.
Tapasztalatunk a következő: magas vércukor érték normálissá vált, mindhárman 6-9 kiló körül fogytunk, energikusabbak vagyunk, nagyobb a munkabírásunk, jobb a közérzetünk. A karcsusodás pedig jó érzés, tehát a hangulatunk is sokkal jobb.
Mindezdek pedig elérhetőek anélkül, hogy éheznénk. Finom, élő, élvezhető ételeket fogyasztunk.
Recepteket, ötleteket adhatok ha kéred, de szükség van kreativításra, fantáziára, és a főzés szeretetére is.
Sziasztok,
Tudom, hogy nagyon sok hozzászólás és topic is indult már Paleo témában, sajnos nincs időm mindegyiket végigolvasni, így indítok egy újat Paleo fogyás témában.
Kíváncsi lennék a Ti tapasztalataitokra,hogy kinek sikerült már Paleoval fogynia? mit tapasztaltatok az életmódban, egészségetekben milyen változás következett be?
Nálam a cél -15 kg lenne, a környezetemben már többen fogytak elég sokat paleoval, várnék ötleteket, ki mit mivel helyettesít (kenyér, édesség)? Én 1 hete kezdtem ezt az étrendet, amit észlelek, hogy sokkal jobb a közérzetem és fittebb vagyok, de este pl. nagyon éhes vagyok :)
szóval várok minden hozzászólást, recept ötleteket is!!
nagyon köszi! :)