40 túl már nehezebb fogyni, akinek sikerült, segítene? (beszélgetés)
Akkor mi egy "cipőben" járunk ((( Nekem is fél év alatt szaladt fel a 8-10 kg.Elmúltam és hopp fennragadt észrevétlen gyorsasággal.Sose voltak súlyproblémáim, na jó szülés után, de azokat természetesnek vettem, s szoptatás után leolvadtak, fiatalabban gyorsan, következő terhesség után kicsit nehezebben, de leadtam.
Na most semmi sem segít, ami eddig bevált.
Koplalást nem bírom...egy anyagcsere átállító diéta jött be csak...egy orvosi oldalon találtam, akkor 3 és fél kg ment le. egy évig tartottam a súlyom, bár az sem az álomsúly volt, de azért kevesebb. Most már az sem segít....
El vagyok keseredve! Pajzsmirigy problémák is okoznak gyors hízást. Most ennek nézek utána!
Talán ez okozza hogy nem használ a sok zöldség, gyümölcs, rost...ami egészséges.
Gondolom lehet. De arra figyelj, hogy gyógyszertárban vagy neves drogériahálózat üzletében vedd, mert hamisítják. Rá is van a dobozára írva, hogy figyeljünk, mert sok a hamisítvány. Itthon kb. 1700,- Ft körül van a 80 db-os kapszula ára. Rákeresel a neten, az kidobja, hogy kapható-e. Én mindig gyógyszertárban veszem.
Itt a hoxán is van ebben a témában több fórum is. Szerintem böngészd át őket, mert kinek így, kinek úgy hat. Aztán mérlegelj, mert én csak egy vagyok. Hallgass meg több véleményt is. Mivel én jóval az ajánlott adag alatt fogyasztom, így nekem semmi kellemetlen mellékhatása nincs, mert van akinek erős hasmenést okozott.
Szia! Elnézést a késői válaszért, de tegnap már nem fértem a géphez a fiaimtól.
Szűzteát csak naponta egyszer este 1 bögrével, a kapszulát is csak 1 szem este. Felváltva, attól függ, hogy van-e kedvem teát kutyulni, vagy nincs. Ha nincs, akkor jön a kapszula. Egyszerre a kettő sosem. Így kiméletes, abszolut nincs hasmenés, viszont az anyagcserémet tökéletesen helyreállította. Mert én biztos vagyok benne, hogy attól ragadt rám 10 kg, hogy felborult az anyagcserém, amikor leszoktam a dohányzásról. Én koplalni, diétázni nem merek, egyrészt mert szeretek finomakat enni, másrészt meg félek a jojo-effektustól. Tudod, a diéta után "duplán" jön vissza. Hát nem is tettem. Ugyanúgy mindent eszem, mint régen. Mindenképpen valami olyat akartam, ami nem borítja fel az életritmusomat. Nem kell sanyargatnom magam és ugyanazt eszem, amit a családomnak szolgálok fel, nem pedig külön pepecselek magamnak. Hát nekem így sikerült.
Én az elsőn sok banánt ettem, meg sült almát dióval fahéjjal, de amúgy fő a fokozatosság szerintem, ha meg is szeged ne add fel, nekem is voltak kilengéseim, meg szerintem mindenkinek!
Kitartást hozzá!!!
Sok sikert kívánok hozzá. Szerintem csak rajtad múlik, s ha lesz kitartásod, akkor biztos menni fog.
Tulajdonképpen mindegy melyik módszer, a lényeg úgyis a fejben dől el.
Szia Genia!
Itt vagyok. Jelentem július eleje, közepe óta kezdtem el a súlycsökkentést, s most szeptember közepére elértem az általam megcélzott "álomsúlyt".
Igaz, hogy még 2 hónap elválaszt a 40-től, de gondoltam már beférek a kategóriába.
Én nem a tipikus koplalós, kalóriaszámolós módszerekkel fogytam le. Tulajdonképpen nem is fogyókúráztam, ettem mindent, majdnem ugyanúgy, mint előtte. A változás annyi, hogy szűzteát iszok, kapszulát fogyasztok, mikor hogy. Heti 4 alkalommal tornáztam, amit most 2-re csökkentettem, mert már nem akarok tovább fogyni, csak szinten tartani. Este 6-7 óra felé van az utolsó, könnyű étkezés. Így sikerült 10 kg-ot leadnom 3 hónap alatt.
Szia!
Igaz én még nem vagyok annyi, de nagyon sok ismerősöm és rokonom a 90 napossal fogyott le. Tény, hogy a kor növekedésével lassul az anyagcsere, ezt én is észrevettem sajnos.
A nagynéném 47 éves és 27 kg-ot adott le ezzel a kúrával. Én is csinálom és leszámítva az első 2 hetet, amíg megszokja az ember, egyáltalán nem nehéz.
További ajánlott fórumok:
- 40 éves kor után nehezebb fogyni?
- Szeretnék még fogyni 3-4 kilót, de egyszerűen nem megy!Van valakinek egy jó és bevált módszere ilyen esetekre?
- Sikerült valakinek mályva teával fogyni?
- Sikerült már valakinek zöldteától fogyni?
- IR-es diétával sikerült valakinek fogynia?
- Van itt olyan, akinek nehezebb volt a császár utáni felépülés?