Gyorsan, de tartósan fogyni... Kinek sikerült már? (beszélgetés)
Én viszonylag gyorsan kezdtem el fogyni egy szakítás miatt.Decemberben volt a szakítás(dec. közepén)..akkor rögtön lement 7-8kg,aztán ahogy összekapartam magam a szakításból elkezdtem edzeni járni(előtte nem jártam,nem mozogtam semmit).
Étkezésre figyelek,nem eszek kenyeret,zsömlét,zsíros kajákat is kerülöm.Nasizni se nasizok és inni is csak viezt meg néha tej,tea.:)
Bő 3hónap alatt 16-17kg fogytam.
Még van egy bő 10es,de rajta vagyok az ügyön.Tartósnak bizonyul,mert nem éhezek és szeretek edzeni.
Másképpen nem megy.Torna + az ételek milyenségének és mennyiségének tartalma.:)
Az a baj, hogy te már túl keveset eszel. Túl alacsony a kalóriabeviteled, és a szervezeted igyekszik mindenféle módon megtartani hiszen éhezik/éhezel.
Tarts 5-7 napig normális mennyiségű étkezést ( csokikat, chipseket természetesen hanyagold ), a mozgást is folytasd, majd kb. egy hét után kezdj újra diétázni.
Amennyiben normálisan étkezel, akkor nem fogsz visszahízni ez alatt az egy hét alatt egydekát sem, nem kell izgulni.
Ezt a 4-kori meg 6-kori utolsó evést felejtsétek már el. Akár este 10-kor is lehet enni ( sőt szinte kötelező ), csak normális dolgokat. Pl.: Csirkemell brokkolival, vagy zsírszegény túró fahéjjal, édesítőszerrel, vagy akármivel.
Tartós egyébként akkor lesz a fogyás, ha a kúra befejeztével nem állsz vissza a velőspacalra és a esti nassolásra. A mozgást tovább kell folytatni, és az kaját is normális keretek között kell tartani, és akkor lehet tartani a súlyt, sőt még formálódni is lehet ;) Hajrá, csak ésszel!
Pontosan! Köszi, nektek is!
Vezetek mérlegelőt, oda beírom minden nap mit ettem, hátha segít! Sok sikert csajok, én már rutinos vagyok!:)
Huhh... Nagyon ügyes vagy azért, hogy a 60ból 50et letudtál faragni magadról.
Ezek szerint te inkább bánat evő vagy, tehát ha valami gond akad az életedben akkor az evéssel vigasztalódsz...
Talán ezt kellene valahogyan kiküszöbölni.
Kitartást kívánok neked!:)
Igazából csak kíváncsi vagyok,hogy kinek mi vált be vagy, hogy ki milyen véleményen van ezzel kapcsolatban.
A nevemre ne apelláljon senki. :D
6 után ne egyél.
Reggeli 1 zsemle (kenyér semmit) cukrot se csak édesítő.
Ebéd rendesen, de ne duplán.
Délután light joghurt, kefír, Norbi puding 6 után semmi csak víz. Akkor is, ha üres gyomorral fekszel le hetekig.
2 hónap- 8 kg. Első 2 hétben semmi nem törtnént.
+ 2 hónap -6 kg. Összesen: 4 hónap alatt 14 kg.
Utána még 3 hónapig így ettem pedig már nem fogytam, mert beálltam. Azóta eszek chipeset, csokit mindent napi szinten és 1- 2 kg + - az ingadozás.
Akkor várjuk a válaszokat! :-))
Reméljük elkerülnek az "okosok" :-)
Sziasztok!
Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy kinek sikerült már gyorsan, de tartósan fogyni pár kilót?
Ha sikerült, akkor milyen módszerrel, diétával, kúrával?
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Minimális kalóriákkal - aki így szeretne fogyni gyorsan! :)
- Koplalással le lehet tartósan fogyni, ha sosem vagyok úgy alapból éhes, és szenvedés nélkül tudok 400-500 kalóriát tartani?
- Milyen diétával lehetne viszonylag gyorsan fogyni 10 kilót szülés és szoptatás után ha nincs sok idő mozogni?
- A kisfiamnak tartósan alacsony a cukra, nem tudják beállítani, van valakinek hasonló betegséggel tapasztalata?
- Szülés után vissza lehet-e fogyni az eredeti súlyúnkra? Milyen gyorsan lehet és melyik a legjobb "módszer"?