Kinek milyen volt a 2012-es év? (beszélgetés)
Bakker!:OO Azt hittem a múlt évet kell értékelni:OO
Miért nem a 2013-as évet??Úgy lenne logikus.
Mindegy-2012??Már nem emlékszem,olyan régen volt:DD
Rossz volt,sokat kellett nélkülözni:(
Hála egy milliós járuléktartozásnak,meg a kedves férjemnek,aki nem engedte visszaadni a vállalkozóimat.
Remélem,hogy az idén sikerül elhelyezkedni,és fél év múlva már lejár a hitelünk.Végre!!Már számolom a hónapokat.Csak 5 hónap:)
Nekem a 2012-es év nagyon jó volt. Jól éreztem magam benne. Nagyon jó idő volt, sokszor sütött a nap. Persze ebben az évben is volt meló ezerrel, sok mindennel meg kellett küzdenem, főként felnőni a 2013-as év kihívásaihoz. Nagyon élveztem, nem akartam hogy vége legyen, amikor vége lett egy kicsit elszomorodtam. Vannak évek amelyek elég közel állnak a szívemhez, ez is ilyen volt. Ezt inkább a minőségén lehet érezni.
Hogy példát mondjak, én úgy éltem meg, mintha egy kellemes helyen nyaralnék, ahol egyben dolgozni is kell, de minden nehézsége ellenére nem olyan megerőltető, mert jó a környezet. Harmonikusnak éreztem.
az az érdekes hogy nagyon semmit nem tudok visszaidézni belőle..
ami biztos hogy év elején kirúgtak a munkahelyemről, márciusban kezdtem az újban és azóta is ott vagyok. ez jó, aztán apunál kezdődtek a komolyabb bajok... és elindult a lavina is..
"Félig nyitott könyv." Szokták mondani.
Ugyanakkor a "vállalás" sokkal inkább fény-természetű, mint a sötétség.
A sötétség inkább bújkál, szégyenkezik, takar, elmismásol, nem vállalja a dolgokat.
Persze a világ az egyensúlyról szól, itt is meg kell találni a határokat "vállalás" és "nem vállalás" között, úgymond tudatosabban, hogy ne származzon belőle nagyobb baj. Tehát azért naívan kiszolgáltatni magunkat hatalmas ökörség.
Na ezt jól megaszontad"! :D
Tudom, köszönöm! :)
Nagy szíved van. :)
És szeretem, mert bírom:)
És téged is.:)
Kétszer fogok írni...
Kétszer fogok írni...
Ja, hogy külön? Azt nem mondtad, te!:)
<3
További ajánlott fórumok:
- Szerinted ki képviselje Magyarországot a 2012-es Eurovíziós Dalversenyen?
- Az első félmaratonom a 2012-es NIKE
- Mikor jelenik meg a 2012-es felvételi tájékoztatós könyv?
- Új (babának csináltatott) személyi igazolvány mennyi idő alatt jön meg? 2012-es tapasztalatok?
- A 2012-es családi adókedvezmény utólag is érvényesíthető. Pl. 2013-ban adóbevalláskor?
- Tudna valaki segíteni, akinek van 2012-es Ezoterikus Kalendáriuma?