Kinek mennyit ér meg az egészsége? (beszélgetés)
És hogyan gátolja a ráksejtek szaporodását?
(Zárójelben: a HarmoNetnél azért vannak hitelesebb források is)
Bármelyik drogériában lehet alumíniummentes deot vásárolni, többféle illatban.
A tudatosvasarlon olvastam, hogy jobb ha elkerüljük az alumíniumos deokat.
Szerintem ha kevesebb kemikáliát kenne mindenki magára, önmagát és környezetét is kevésbé veszélyeztetné.
HarmoNetről másolom át ezt a pár sort a cékláról.
Gátolja a ráksejtek szaporodását A cékla gyógyhatásai: vérképző, a sav-bázis egyensúlyt, a máj anyagcsere folyamatait szabályozza, valamint tumorsejtek szaporodását gátló hatása is van.
Nézd, arra próbáltam rávilágítani, hogy ha egyértelműen és kizárólagosan a dezodorokban találták volna meg a mellrák okát (amit a kedves teafaolajdezodor-népszerűsítő topiktársunk állított), akkor AZT azért visszavonták volna a polcokról.
Szóval amíg ez a hatalmas tudományos áttörés nincs publikálva semmilyen szakmai fórumon, én is illatosan fogok meghalni. :)
Hogyan lehet azt biztosan eldönteni hogy ez segített, és nem valami más, esetleg magától gyógyult meg.
A bakteriális fertőzések elmúlnak kezelés nélkül is.
én nem akartam ezt beadni.. csupán párhuzamot vontam hogy akár ez is bekövetkezhet...
mint ahogyan az is hogy a magazinokra rá lesz írva hogy mesterségesen manipulált kép, a valóágnak nem felel meg :D
na de ez már tényleg nem ide tartozik...
A dezodorok tényleg nem túl egészségesek ezt már számtalan helyen olvasni lehetett. Az hogy lobbi van a háttérben vagy csupán ezzel nem foglalkoztam olyan behatóan nem tudni. Az is lehet hogy (ami a valószínűbb) egyelőre a statisztikák és egyéb vizsgálatokon alapuló FELTEVÉSEKre alapozzák hogy rák okozója...
Én is használó vagyok, nem fogok lemondani róla, ha ez a végzetem legalább nem büdin halok meg :D
A polcokon levő dezodorokról beszéltünk, nem baj? ;)
Na mesélj akkor a dezodorlobbiról...
További ajánlott fórumok:
- Igaz az, hogy akinek RH-negatívos a vére nem szül egészséges gyereket?
- Szerintetek, ha valakinek problémája van az egészségével, miért nem az orvosával beszéli meg, miért itt kér tanácsot?
- Akinek nem volt, vagy kimaradt a gyerekkora, abból hogy lesz egészséges felnőtt?
- 3 vetélés után van akinek született egészséges babája?
- Kinek mi volt a legdurvább testi tünete/betegsége amit a LELKE okozott? Miközben orvosok egészségesnek találták.
- D vitamin milyen ételekben található, és mennyit kellene fogyasztani naponta hogy egészségesek legyünk?