Kinek jár az egészségkárosodottak járadéka? (tudásbázis)
Köszönöm!
Hiába a jogszabályok és törvények,ha alapból nem jó nyomtatványt kaptam,persze,hogy elutasították.
A lényeget már értem,csak kellene még egy letölthető formanyomtatvány,de én sehol nem találok!
de ezt a pokoli fájdalmat nem kívánom nekik.
Én kimerem mondani, egyre jobban kívánom nekik, talán akkor nem játszanának Istent.
Engem gerincre műtögetnek, 2 után kaptam 40et,aztán a 3 után felvettek 43ra.hozzáteszem havi szinten 1-2 hetet ágyban töltök,a bizottságnál is úgy voltam,hogy 9.napja baromira fájtam,nem tudtam menni.Mikor a határozatot megkaptam a43ról, köv.héten a nyakammal landoltam a sürgősségin.Egyik hónapban a nyakam merevedik be napokra,másikban a derekam áll be,vagy épp becsípődik,pedig semmi olyan mozdulatot nem csinálok.Nálam is eldöntötték jól vagyok,de ezt a pokoli fájdalmat nem kívánom nekik.
Nálam ez 25 évesen kezdődött,munkaviszonyom szerencsére már akkor is volt.
Közben a szívem is bekrapált a térdemben is kopás van,szal én is köszönöm a csalóknak,hogy pont a betegeket hagyják magukra.
Sajnálom ami veled történt,de hiába kapnál többet,ha nincs meg a kellő szolg. idő,ami 33 évesen 10 év.
Neked még "szerencséd" van, hogy megkaptad a 40-et, és még a szolgálati időd is megvan. Nekem 18 évesen volt egy autóbalesetem, súlyos sérüléseket szenvedtem. A bal bokámat elmerevítették, erre kaptam anno a 67,5% százalékot. Aztán egy év múlva elvették, most meg már azt is kilátásba helyezték, hogy ha most elmennék, még a 20%-ot sem kapnám meg.
Érdekes, hogy ők úgy látják hogy jobban vagyok, pedig a bokám még ugyanolyan merev. :P
Ráadásul 18 voltam, munkaviszony nulla, tehát a szolgálati időm annyi mára, ami a GYES-ből összejött, meg vagy 7 hónap közmunka. Most 33 vagyok, és semmit sem kapok az egészségkárosodásom után. Azóta pedig tönkrement a hátam, kezd szétmenni a csípőm meg a térdem is.
Köszönjük a csalóknak, hogy ennyire semmibe vesznek minket... :@
Köszönöm Neked is!
Az a borzasztó,hogy bizottság elé is szinte vittek,és 40ről tettek fel 43ra.le van írva rehabilitáció nélkül nem vagyok munkaképes,rokkantsági nyugdíjhoz is meg van a szolgálati időm,még több is,tehát nem értem miért utasították el.Lényegében minden feltételnek megfelelek.Úgy gondoltam hétfőn bemegyek a hivatalba és rákérdezek,mert ez így nem jó.
sajnos tényleg a becsületes emberek szívnak megint.
Köszönöm.
Akkor nem értem,ha 40%-ot írnak 43-ra miért nem kaptam meg!
További ajánlott fórumok:
- A kerekesszékből ki lehet valahogy gyógyulni, meg a különböző egészségkárosodásból?
- Az egészségkártyára bármilyen gyógyszert lehet vásárolni és mindegyik gyógyszertár elfogadja?
- Gyermekként tartósan beteg, felnőttként nincs egészségkárosodása. Hogy van ez?
- OTP Egészségkártya
- Kérhetek kártérítést egészségkárosodás címen a munkáltatótól?
- Tudtok olyan helyeket, ahol AXA egészségkártyával lehet fizetni?