Kinek, hogy tetszett a Hajnalhasadás második része? (beszélgetés)
Szerintem nagyon jól sikerült nagyon jól visszaadta a könyvet, pedig általában mindig csalódok a Herry Potter utolsó része pedig gáz volt a könyvhöz képest.
A csatánál én is megijedtem hogy ennyire elcseszték, de szerencsére még sem.
Volt benne minden.
Én egyébként sem tudom mért szidják ennyire ezeket a filmeket, más mint a többi, de szerintem pont ezért jó.
Én is hiányoltam pár könyvbeli részt, meg hogy Nessie-nek nem volt több szerepe sajnos.
A csata az valami fenomenális volt, Aro röhögése mindent vitt, a poénok is elfértek benne. Jó volt ez a csavar a végére és én úgy érzem, szépen megcsinálták. Talán a végét, a rétes jelenetet kicsit elkapkodták.
Nagyon sajnálom, hogy nem lesz több, na de tavasszal jön A burok, szintén Stephenie Meyer-től, szóval azért lesz mit várni :)
Többet vártam volna a filmtől :/ Már a 4. rész is csalódás volt, de ez... pfff...
Jó, oké persze legyen poénos. De a többi rész inkább olyan komoly, szerelmes, romantikus volt. Ez nekem annyira nem jött át most. Ráadásul ahogy az a szerencsétlen gyerek kinéz...
A csata jó volt, ott azért izgultam, mikor Carlaile & Jesper feje is leesett a földre, nem nagyon tudtam mivan :'D Végülis jó lett a film... de nah... többet vártam volna :(
Nekem borzasztóan nem tetszett hogy a baba arca annyira számitógépes volt. Voltak dolgok amiket hiányoltam a könyvből.
A csata nagyon jó volt izgalmas, bár ott is volt amit hiányoltam. Valahogy jobb lett volna ha nem csak 1,5 órába süritik bele az egészet, hanem esetleg 2 órába - a telhetetlenség :D
Lényegében nem rossz, meg tetszett meg minden, DE még meg kell néznem párszor hogy megbékéljek vele amiért sok mindent kihagytak. :D
További ajánlott fórumok:
- Alkonyat - Twilight (Újhold, Napfogyatkozás, Hajnalhasadás)
- Január 4-től kezdem a fogyásom második részét ki tart velem?
- Matek érettségi első részénél hány százalékot kell elérni, hogy esetlegesen a második részt is átnézzék?
- Tudja valaki, hogy van e a Némo nyomában c. mesének második része?
- Milyen ellátásban lenne részem, ha GYED alatt születne meg a második gyerkőcöm?
- Lemaradtam a VIII Henrik második részéről tegnap a TV-ben. Valaki nem vette fel véletlenül? Nagyon hálás lennék érte!