Kikol CS1 gyerekágy összeszerelésében tudna valaki segíteni? (tudásbázis kérdés)
Írtad, hogy van leírásotok.
Én azt néztem, amit Cicaanya is hozott (4.hsz), a körbe rácsos csecsemőágy leírását.
Ha megnyitod, és megnézed a képeket, talán rendeződik a dolog. Lehet, hogy egy-két elemet fordítva raktatok össze, én is jártam már úgy.
4.
A rácsozattal összeillesztett ágyoldalakat rögzítse a menetes szár (3) és a díszanya segítségével (4) az ágyvégekhez. Ügyeljen arra, hogy a 6 db furattal ellátott ágyoldalak alulra kerüljenek, illetve befelé nézzenek! Ezekbe a furatokba helyezzen tipliket (5-össel jelölve). Ezek a tiplik tartják az ágyrácsot az alsó fekvőmagasságon.
5.
Ha a felső fekvőmagasságot akarja használni, akkor helyezze be az ágyvégekbe a 4 db vastag tiplit (4-essel jelölve), ez fogja tartani az ágyrácsot. Ha az ágyrácsot az alsó fekvőmagasságba helyezi, vegye ki ezt a 4 db vastag tiplit.
Sziasztok!
Ehhez az ágyhoz szeretnék segítséget kérni, hogy hogyan tudom feljebb tenni csecsemőnek magát az ágyrácsot!???
További ajánlott fórumok:
- Hol vegyek Debrecenben gyerekágyat?
- Mekkorának kell lenni egy gyerekágynak?
- Valaki lemérné gyorsan mennyi egy gyerekágynemű szabványmérete?
- Szegediek! Tudnátok segíteni, hogy hol tudnék Szegeden gyerekágyat nézni?
- Hol lehet venni gyerekágyat?
- L. Rossi Magic etetőszék tulajdonosok! Valaki tudna segíteni az összeszerelésben?