Kiknek a párjuk éjszaka is dolgozik. (beszélgetés)
Na hát úgy látom h mindenki el illant innen.
lassan én is megyek aludni igaz még nagyon álmos nem vagyok,de nem fogok sokáig itt kukorékolni:)
Jó éjt mindenkinek.
Köszike most lassan én is lépek most húzos óra következik és oda kel figyelnem.
Nagymamik besegíthetnek meg barátnőkkel összefogva hol egyikötök hol másik vigyázz a gyerekre stb.
Jóéjt Nektek!
Ez így van. Csak most még nehéz belegondolni :D
Én viszont ellépek aludni, mert hál'istennek most itthon van a barátom és már 1 órája könyizik, hogy menjek mellé:D Jóéjt nektek és jó munkát Bözse!
rugalmasság??S ez h kivitelezhető?mert én jelenleg elképzelni sem tudom:)
Mert én össze vissza dolgozom hol nappal hol délutántol estig.Párom vagy reggel 6 este hatig vagy éjszaka.
Igen minőség ellenőrzéssel fogalakozom. Vagyésztechnikus vagyok termék ellenőrzéssel fogalakozom.
A kolleganőm 3 gyerköcöt nevelt föl műszak mellett és a férje is műszakozott. Minden megoldaható csak rugalmasnak kell lenni.
De pörgös csak mikor géepne dolgozm ide is beszok kukantani. Nálunk más én egy nagy multinál dolgozom de szellemi munkakörben nem fizikai munkát.
A férjem meg mérnök egy másik multinál.
Igen, nálunk is így van, hogy kajaszünetben beszélünk :D
Tiéd mit dolgozik?
Épp most beszéltem a párommal mert ilyenkor van szünetük,a nagy multi cégekben olyan mint a suliban basszus h szünetek vannak:):)
Jó h ilyenkor pár percet legalább beszélünk.
Lányok én éjszakás vagyok be be nézzek majd hozztátok.
Nekem a férjem elég jól viseli, de néha kiakad mikor egy hétig sem látjuk egymást mivel ő meg reggel héttől sokszor este 6-ig melózik mire haza ér én eljövök vagy ha délutános hetes vagyok egész héten nem találkozunk. Sokszor mikor meg pihis vagyok ő veri még éjjel is gépet otthon mert annyi munkája van , hogy hazahozza és otthon püföli a masinát.
Na igen, örüljünk, hogy van munkája, csak ez így nem igazságos:D
Cnc-forgácsolóként dolgozik.
A mai világban azt mondom h örüljünk h az embernek van munkája.Mert elég rossz világ jár ránk sajnos.
S mivel foglalkozik ha szabad kérdezni??
na igen mindennek meg van az előnye s a hátránya is.
Nekünk is vannak olyan napok h három-négy napig váltjuk egymást az ágyban s csak szinte telefonon tartjuk a kapcsolatot.
na mondjuk én alszok,de olyan rossz úgy.az én párom is este 6tól reggel 6ig dolgozik.
Még jó h egy héten csak két ilyen nap van :)
További ajánlott fórumok:
- Akiknek a párjuk éjszaka dolgozik... :( Gyertek beszélgessünk!
- Anyukák, akik többnyire egyedül nevelik a gyermeküket/eiket, mert a párjuk külföldön dolgozik.
- Van olyan aki éjszaka dolgozik?
- Akiknek fontos a külső, azok könnyebben szakítanak, ha a párjuk külseje megváltozik?
- Akiknek csak a párja dolgozik - gyertek lányok beszélgessünk
- Dolgozik valaki árufeltöltőként éjszakai műszakban a Tescoban?