Kik azok az ismert emberek, akik a Wekerle-telepen laknak? (tudásbázis)
És érdemes körülnézi wekerletelep honlapján is.
www.wekerletelep.hu
Jó nézelődést.
A wekerlei ismert emberek itt megtalálhatóak:
Wekerletelepen élő művészek, alkotók:
Jó nézelődést.
hiába, az élet igazságos :) egyiktől elvesz, a másiknak ad :))) Így jön ez ki nálam többletként, nálad hiányban :))))
Na de hogy ennyit vegyen el.... ki kapta a többit???
:DDD
minek indítottál akkor nyilvános fórumot, ha fel vagy háborodva ha kérdeznek? capise?...
minősítgetsz itt másokat, közben meg erőteljes hiányosságok adódnak nálad...
1 )Nem teregeem ki, hogy mire kell - a privis és normális hangvételű üzikre megírtam. Egyébként meg nem gondolom, hogy te számonkérhetnél. :)
2) Akkor érdemes hozzászóéást írni, ha valakinek érdemi momndanivalója van a témához... :)
Capice? :)
3) Ennyi.
Nem a címűket kérdeztem, az meg, hogy egy városrészben, vagy faluban, kik laknak, nem titok...
Götz Annák, Tóth Augusztáék, Aranyosi Péterék ott laknak. Szekeres Adriennék is sokáig ott éltek, de már nem.
Miért fontos?
Szerintem pl. Bangó Margit.
Na, akkor ennek lőttek.
Te is mindig rosszkor gondolkodol :DDD
Szerintem ez magánügy; kiírni, hogy ki hol lakik...
ez kicsit durva :(
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Ki a felelős az emberek szenvedéseiért, Isten, vagy sátán?
- Nehezített szólánc híres emberek neveivel, az utolsó két betűvel kell írni a következő nevet
- Tucatnevű hírességek. Írjatok Kiss, Nagy, Kovács, Szabó, Tóth nevű ismert embereket.
- Miért vágnak az emberek olyasmiket a párjuk fejéhez, hogy bár soha meg se ismertelek volna, többé már nem kellesz, már nem szeretlek (...) ?
- Ismert emberek tragédiáinak feldolgozása médiában