Kifáraszt a rengeteg hőhullám. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Ezen évek óta túl vagyok, de azért köszönöm. Egyébként pont arra jöttem rá, hogy elalvás előtt a szénhidrátfogyasztás csak ront a máj helyzetén, én meg pont tehermentesíteni akarom.
Most amúgy se változtatnék, mert valószínű megvan a megoldás. Egyre javul a helyzet, most éjjel már 6 órát aludtam egyetlen ébredéssel. Azon kívül hogy jobban figyelek az étkezésemre, a máj munkáját segítő készítményt éppen 2 hete szedem.
Szerintem nincs már olyan amint nem próbáltam.
A most soron lévő termékek a következők: Glicin, több az előírtnál. Valeriana, több az ajánlott duplájánál, és magnézium.
Nem csak a hőhullám készít ki, hanem az éjszakai felébredések is amik után vagy vissza alszok, vagy nem. Mivel mindig pontosan 2:30-kor ébredek, a kínai szervóra szerint a májammal lehet a probléma. Úh. Most arra is elkezdtem a Ginostemmát és a Kolin & Inozitolt.
A szénhidrát további csökkentésére is szükségem van, ezen is dolgozok.
Február óta csikungozok.
Valamicskét kezd javulni a helyzet úgy érzem. Régen 3x ébredtem miután nagy nehezen sikerült elaludni, mostanában a Glicin segít elaludni és 1x ébredek.
Sziasztok!
Hű, ezek szerint 4 doboz után kezdett hatni? Nekem most az ünnepek alatt durvult be, karácsony után, ahogy nyitottak a patikák, vettem egy dobozzal, de még semmi változás :(
Szóval, ha kitartok, akkor lehet, hogy segít?
A Lady klimax, cickafark teák hatékonyak? Annyira jó lenne már egy kis enyhülés...
További ajánlott fórumok:
- Miért olvasok rengeteg mellékhatást az oltásokkal kapcsolatbam, de egy ismerősömnek sincs semmi baja ?
- Petőfit nagyon gyenge költőnek tartom. Van rengeteg jó...
- Mit lehet kezdeni a megunt könyvekkel? Rengeteg örökölt, illetve vásárolt könyvem van, és sok helyet foglalnak el.
- Létezik, hogy egy nő RENGETEGSZER jusson el a csúcsra?
- Változókori hőhullámokra kérnék javaslatokat
- Van 3 liter tej a hűtőben, amit sürgősen fel kellene használnom! Kérlek, írjatok egyszerű finomságokat, amibe rengeteg tej kell!